- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовен sms
Какъв любовен смс бихте написали на любимия/любимата.Извинявам се ако има такива теми, но мисля че една нова е добре да има![]()
"Ща праа да умиргаш" Писал съм адски красиви неща на смс-и, но не са за тук. Някой ще ме хейтне и ще го храна в темата докато не умре.
Аз като пиша любовни смс-си и после само ми се разсърдват или нещо друго. :/
"Обичам те" е достатъчно ^^
Дрън-дрън
Измий си краката и се среши, че приличаш на дръглива кобила.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Авторе, ако ти трябва любовен смс, просто потърси в нета. Има изобилие от такива смс-чета. Но внимавай само да не се набива на очи, че не си го писал, защото има и такива, които си личи, че не са написани от теб. Достатъчно е да напишеш някое кратичко и сбито, не да пишеш романиАйде успех
![]()
Ако ще и напиша нещо, ще е специално за нея и измислено на момента. Не обичам шаблоните, така че няма какво да ти кажа по темата.
Ок, първия любовен смс, който ми се мерна сега и съм пратила тези дни - NADE MN TE OBICHAME USPEH KLOSHAR.
И - <3 цалувам та бок.
Пробвай в този стил.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не не ми трябват, но просто исках да видя кой какви любовни смс-и е получавал или би изпратил![]()
Аз съм получавал SMS от непознат номер в който пишише "Искаш ли да се видим с едната ръка пиша този СМС с другата си мисля за теб.Нека се видим само за теб мисля".После се оказа че някаква е объркала телефонните номера и ми е пратила тоя СМС на мен вместо на мъжа си.
Аз съм получавала "Обичам те много мило :*" и други от този тип![]()