.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    justsmb
    Guest

Question Ескапел ? странични ефекти.. моля съвет

Така пих ескапел на 28.По принцип трябваше да ми дойде на 14,но на 4ти имах някакво неправилно течение,първоначално си помислих че ми е дошло по-рано,но нямах болки или напрежение в гърдите както по принцип.. продължи близо 4 дни но 2 от дните цвета беше кафяв ?? Дори не съм сигурна че трябваше да го пия , просто за сигурност .. знам че е само за спешни случаи но... пред свършен факт .. Кажете ми трябва ли да се притеснявам.. на опаковката пишеше че са възможни неправилни кръвотечения или подраняване,но се притеснявам. Има ли причина ????
    Последно редактирано от justsmb : 10-08-2013 на 13:11

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Нормално е да ти се размести цикъла или да ти дойде без предупреждения. Тия ескапели са една гигантска хормонална бомба.

В случая нищо съществено ти няма, но да знаеш че това не са бонбонки.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Това е реакцията на организма ти от приетият Ескапел, нещо очаквано е. С времето организма ти ще си влезе отново в нормалният си ритъм.

justsmb
    Guest
    трябва ли да ми дойде на определената дата или ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не, защото вече се е разместил. До няколко месеца всичко би трябвало да се нормализира.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Това е реакцията на организма ти от приетият Ескапел, нещо очаквано е. С времето организма ти ще си влезе отново в нормалният си ритъм.
    +1

Ако имам такъв страничен ефект да разбирам ли, че НЕ СЪМ БРЕМЕННА? Това леко кървене и закъснение на цикъла значи ли, че хапчето си е свършило работата?

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Кво за мен ?

Ако имам такъв страничен ефект да разбирам ли, че НЕ СЪМ БРЕМЕННА? Това леко кървене и закъснение на цикъла значи ли, че хапчето си е свършило работата?

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от justsmb Виж мнението
    Дори не съм сигурна че трябваше да го пия , просто за сигурност .. знам че е само за спешни случаи но... пред свършен факт ..
    Каква е гениалната причина да го пиеш това хапче?То е САМО за спешни дни,т.е. ако е свършил В теб без презерватив и ти си била в най-плодовития ден от овулацията.Не го пиите така това хапченце.Аз правя секс вече от 7 години и нито веднъж не ми се е налагало да го пия!Иначе доколкото знам щом се е появила това зацапване значи хапчето действа и не си оплодена.

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Каква е гениалната причина да го пиеш това хапче?То е САМО за спешни дни,т.е. ако е свършил В теб без презерватив и ти си била в най-плодовития ден от овулацията.Не го пиите така това хапченце.Аз правя секс вече от 7 години и нито веднъж не ми се е налагало да го пия!Иначе доколкото знам щом се е появила това зацапване значи хапчето действа и не си оплодена.
    Повечето ги пият като бонбони ...

Аз се чудя това хапче без рецепта ли се продава? И защо се пие така безразборно. Целунал я е - Ескапел. Пипнал я между краката - Ескапел, изпратил я до вкъщи - Ескапел.

Не си играйте така с организма си.

Повечето знаят, че това хапче е опасно и обърква организма ни, но по-добре ли е да станеш родител на 15,16,17?! Като не си сигурен избираш по-малкото зло и следващия път внимаваш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си