- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Който обича не търси друг"
'обичта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока'
Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-22-2013 на 07:47
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
това клише с общата посока... не съм му фенка
докато сте заети да гледате в една посока, като се погледнете един-друг след N-брой години и установите, че тя прилича на Волния Уили, а той - на Ал Бънди... да видиш как любовта бяга през прозореца![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Dr. Gregory House
Тва е вече съвсем друга тема и хич не ми се навлиза в нея.
Point is - клишетата не вършат работа и за всеки си е индивидуално. И любовта, и изневярата. И е хубаво, когато сте в хармония в разбиранията си. Ако не друго, поне спестявате от антидепресанти.
Dr. Gregory House
Само слабите хора не знаят как да се оправят с проблемите си, за това.
Dr. Gregory House
Тоя път не се ебавам, наистина голяма глупост изтърси. Като ти потрябват пари друга песен ше запееш. И е много тъпо от твоя страна да предпочиташ стойността (всъщност кво значи тва, не може ли за мен и теб да са различни стойностните неща ?) пред красотата. Друг е въпроса, че има личности и с двете, ама някси няма да ебеш "същността" на няква слоница, нали ?
За да има връзка, те трябва поначало да са гледали в една посока. Т.е., да имат общи интереси, да имат общи стремежи и надежди. Тва е общата посока, в която трябва да гледа една двойка. И тя съществува ПРЕДИ връзката, тя е основанието за връзката.
Обща посока не се изгражда. Изграждаш неща в тая посока, пътьом. Но посоката си е там от преди.
И не че не съм съгласна с тва изказване. Но не се слагайте в клишета, защото за теб важи, но за някой друг - не. И да се опитваш да вмъкнеш любовта в някакви лозунги е... ами... тъжно.
Не искам да те обидя, знам, че понякога звуча по-кофти![]()
Не виж признавам прав си, но първо.. аз пари у друг човек никога няма да търся, не съм толкова евтин
Стойността, наистина за всеки е нещо различно , но аз казвам, че всеки трябва да си търси стойностното
(за самия себе си)
И тук вече ще се открехне адския спор (най-вероятно ще ме нападнат)
Да прав си, не бих чукал "същността" на няк'ва слоница, физическото привличане винаги го има..
То също е фактор, но не е най-важният, въпреки, че е първият за да имаш нещо с някого трябва да го намираш секси (Това също е абстрактно и е строго индивидуално за всеки, това което аз намирам за секси, на теб може да ти изглежда грозно и vice versa)
Смисъл такъв най-вероятно има някой който би ебал въпросната слоница и да харесва същността й..
Всеки харесва различно..
Но казвам, че не трябва да разчиташ само на красота примерно (от 3-те фактора.. Пари/Външност/Същност)
Щото ако разчиташ самo на красота (Говорим за нещо сериозно), то мацката (или момчето) ще остареят все някога и вече няма да са Красиви? Тогава к'во правим? Като я няма същността и тя стане грозна и дебела? Няа да я понасяш по характер и външност..
За това, за нещо сериозно винаги имам едно на ум за това, как мисли момичето и т.н , а това дали е ЯКАТА КВАРТАЛНА ПУТКА или не, не ми пречи.. мога да си харесам и най-обикновеното момиче, стига същността й да ми допада..![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-22-2013 на 08:32
Dr. Gregory House
Гледането в една посока става от само себе си, първо трябва да се гледате вас си, а не посоката.
Dr. Gregory House
Как ще стане от само себе си, ако вие сте изначално различни!?
Бтв 102 е прав, Кака..Попринцип се дразним с него, ма тука е прав..
![]()
Dr. Gregory House
@AnarchyBoy, прочети си мнението, което ти цитирах първоначално, после тва голямото и открий разликите.
няма как да се обидя от разсъждения на човек, който би трябвало да има повече опит от мен в тази сфера, но не може от един написан цитат, ти да мислиш, че аз се слагам в клишета, и че вмъквам любовта в лозунги. отворих темата и просто се сетих за него, и го написах. не мога да твърдя, че съм на 100% съгласна с цитата, но както в шегите, така и във въпросните клишета има малка доза истина.
Последно редактирано от pandabear : 10-22-2013 на 08:49