.

Виж резултатите на анкетата: Гаджето ви черпи ли ви?

Гласували
23. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, винаги.

4 17,39%
  • Не никога!

4 17,39%
  • Понякога ме черпи!

10 43,48%
  • Винаги си делим сметката!

5 21,74%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    В минало време в ресторантите давали различни менюта на мъжа и жената. При мъжа били с цени, а при жената - без. Просто любопитна вметка, иначе ми е през кура кой как го разбира, аз съм решил, че така ще се чувствам по-добре и си плащам. Правя го за себе си.. така съм решил, че е редно. И за кво дискриминирате хората различни от гаджета-маджета, бе ? Дори момчета като поканя да се видим, понякога поемам сметката, зависи от моментното ми състояние, ако не сме се виждали отдавна и аз съм инициатора на срещата, разбира се че аз ще платя. За щастие имам приятели, които никога нема да ми кажат "Ами аре в Риц на Кравешки лайна с босилек". За момичетата пък важи двойно, как ше поканиш някоя някъде си и ше и кажеш накрая "ми да си разделим сметката, ъ, ко шъ каеш ?". И друго, колко от вас са посещавали "скъпарски заведения", бе, цървули ? В стил PinkPan7her.. МОГА ДА ТИ/ВИ ГАРАНТИРАМ, че са много малко заведенията, които си отговарят на ценоразписа.. от "скъпарските" говорим. Отделно го няма тоя дух, които аз търся. Съжалявам, но избирам компанията пред мястото. И поздрав към тия, които смятат едно нормално нещо като поемането на сметката като си с момиче за комплексарщина. Поздрави на вас и на семействата ви, да са живи и здрави. И на последно място, ако момичето ви се възпротиви на желанието вие да платите, значи си струва. Момичето, не плащането.
    Ндап.. Хах.. сетих се нещо..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ндап.. Хах.. сетих се нещо..
    Ко са сети, множеството тръпне в очакване да узнае кво си са сетил....

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ко са сети, множеството тръпне в очакване да узнае кво си са сетил....
    Не не нищо, мой си неща.. ма като ти прочетох мнението ми изникна един пресен спомен..
    Thats all..

Иначе и тука си прав.. деба.. искам да те хейтна.. ма днес си на моето мнение, или аз на твоето.. и не стаaа
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    деба.. искам да те хейтна.. ма днес си на моето мнение, или аз на твоето.. и не стаaа
    И прочети следващия пост. Мисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си