Първоначално написано от
102
В минало време в ресторантите давали различни менюта на мъжа и жената. При мъжа били с цени, а при жената - без. Просто любопитна вметка, иначе ми е през кура кой как го разбира, аз съм решил, че така ще се чувствам по-добре и си плащам. Правя го за себе си.. така съм решил, че е редно. И за кво дискриминирате хората различни от гаджета-маджета, бе ? Дори момчета като поканя да се видим, понякога поемам сметката, зависи от моментното ми състояние, ако не сме се виждали отдавна и аз съм инициатора на срещата, разбира се че аз ще платя. За щастие имам приятели, които никога нема да ми кажат "Ами аре в Риц на Кравешки лайна с босилек". За момичетата пък важи двойно, как ше поканиш някоя някъде си и ше и кажеш накрая "ми да си разделим сметката, ъ, ко шъ каеш ?". И друго, колко от вас са посещавали "скъпарски заведения", бе, цървули ? В стил PinkPan7her.. МОГА ДА ТИ/ВИ ГАРАНТИРАМ, че са много малко заведенията, които си отговарят на ценоразписа.. от "скъпарските" говорим. Отделно го няма тоя дух, които аз търся. Съжалявам, но избирам компанията пред мястото. И поздрав към тия, които смятат едно нормално нещо като поемането на сметката като си с момиче за комплексарщина. Поздрави на вас и на семействата ви, да са живи и здрави. И на последно място, ако момичето ви се възпротиви на желанието вие да платите, значи си струва. Момичето, не плащането.