.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 122

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Пропускаш възпитанието и културните ценности, които са ти били дадени, не си отгледана в Турция и не са те възпитавали турци. Трите неща са в комбина. Знам че си родена в Анкара. Роденото във виетнам негърче ако се отгледа от французи в Европа ще се превърне във французин.

Защото българин извън България не е българин. Камъка си тежи на мястото. Шведка с бг произход.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Шведка с бг произход.

И си вярваш, а?

АБСОЛЮТНО НИКОГА не бих се определила, и НИКОЙ не би ме определил, като шведка с какъвто и да е произход.

6-та година карам в Стокхолм, преди това 2 години съм живяла в Сърбия, 1 в Турция. Може да не се чувствам напълно българка, може наистина да не съм българка, но със сигурност не съм шведка и никога няма да бъда. Всъщност, цялата работа в живота ми е под въпрос.

И щом роденото във виетнам негърче ако се отгледа от французи в Европа ще се превърне във французин, тогава изобщо не трябва да броиш родния град като фактор, който повлиява, тъй като той дефакто роля не играе, освен ако въпросния човек не е отгледан там.

скука тоя проблем се решава от няколко стотен години и още не се е решил и няма и да се реши скоро

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си