Пропускаш възпитанието и културните ценности, които са ти били дадени, не си отгледана в Турция и не са те възпитавали турци. Трите неща са в комбина. Знам че си родена в Анкара. Роденото във виетнам негърче ако се отгледа от французи в Европа ще се превърне във французин.
Защото българин извън България не е българин. Камъка си тежи на мястото. Шведка с бг произход.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House
АБСОЛЮТНО НИКОГА не бих се определила, и НИКОЙ не би ме определил, като шведка с какъвто и да е произход.
6-та година карам в Стокхолм, преди това 2 години съм живяла в Сърбия, 1 в Турция. Може да не се чувствам напълно българка, може наистина да не съм българка, но със сигурност не съм шведка и никога няма да бъда. Всъщност, цялата работа в живота ми е под въпрос.
И щом роденото във виетнам негърче ако се отгледа от французи в Европа ще се превърне във французин, тогава изобщо не трябва да броиш родния град като фактор, който повлиява, тъй като той дефакто роля не играе, освен ако въпросния човек не е отгледан там.