.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 209

Hybrid View

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Еми и това не е така.

Ти примерно слушаш Сабатон, (които са готина група, за метъли) това прави ли те по-малко идиот?

Аз примерно съм избухвал по почти всяка чалготека, за която се сещаш, това прави ли ме идиот ? Защото в същото време слушам класическа музика и ... няма да се хваля или самоизтъквам, защото не съм такъв човек.

Ако ще си говорим за музика, бъдете подготвени поне. Хвърчащи заучени фразички слушам по цял ден. Мога да споря по темата, стига да имате някакви аргументи.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз примерно съм избухвал по почти всяка чалготека, за която се сещаш, това прави ли ме идиот ? Защото в същото време слушам класическа музика и ... няма да се хваля или самоизтъквам, защото не съм такъв човек.
    същото при мен с разликата, че не слушам класическа, а метъл (всички знаят, че обожавам ММ)
    много е повърхностно да си мислите, че сте велики 'щото 'не слушате такава музика'
    бъдете против чалга културата, не музиката

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    същото при мен с разликата, че не слушам класическа, а метъл (всички знаят, че обожавам ММ)
    много е повърхностно да си мислите, че сте велики 'щото 'не слушате такава музика'
    бъдете против чалга културата, не музиката
    не знам защо реши, че ММ означава задълбочена, смислена и 'свестна' музика. :Д:Д:Д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    не знам защо реши, че ММ означава задълбочена, смислена и 'свестна' музика. :Д:Д:Д
    щото означава, окей?

oh yeaaaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си