Хеей! От вече една година съм редовен читател на форума и днес реших да се регистрирам.
Искам да споделя нещо.
Скоро навърших 14(момиче съм) и вече съм в 8 клас, ново училище, нови хора и така. Понеже преди ми се подиграваха в училище, че имам голям нос, сега съм нещо като комплексирана. Наричаха го как ли не, та както и да е. Нека и да спомена, че никога съм си нямала приятел, никой и не е изявявал желание, не са ме харесвали изобщо момчето, освен в детската възраст 9-10. Разбирам ги защо. И не мислете, че е някакъв съвсем обикновен нос и аз вече на всекиго се връзвам, наистина е дълъг и широк- гледам се в огледалото с помощта на две огледала x и си го виждам. Просто се чувствам ужасно грозна... http://prozekcia.com/wp-content/uplo.../F_Noses_3.jpg носът ми е нещо подобно като 3 снимка по ред, само дето аз съм момиче. Донякъде разбирам защо никой не ме харесва, но е гадно да знаеш, че цял живот ще си така и ще страдаш. Харесвам едно момче от съседния клас, всички ми казват да се запозная с него и да му призная, но аз твърдо отказвам... няма смисъл да пробвам, като знам, че ще ме отлъсне(той си пада малко гъзар и ходи само с хубави момичета). Не искам да се повтори случката, която едно момче, което много харесвах ме отблъсна, заради носа ми.
Нищо друго ми няма- само това чудо дето е там.
Но едва ли някой ме разбира, защото като гледам всички не си харесвате носа, бил ви грозен, не знам си какво, а излиза например много по- малък от моя :S
Четох една тема тук, но не ми помогна, момичето се чувства по същия начин, но за жалост не влиза тук, за да и пиша. Искам да намеря момиче със същите проблеми, тя ще ме разбере...
Е, не знам какво да правя, как да свикна с тези мисли не знам.
Много пъти съм чела, че някой пишат няма значение какъв е носът ти, важно е излъчването, да ама не. Носът ми ме загрозява и това е. Знам, че няма идеални хора... и не ме съветвайте да се оперирам, няма как да стане.
А вие момчета, бихте ли, можете ли да обикнете момиче с нос такъв като на 3 снимка :XXX знам, че има и дългоноски с гаджета, но не е такъв като моя.
Благодаря ако сте прочели историята ми и моля без хейт.
Надявам се на адекватни мнения и съвети.