- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Новата любов.
Здравейте, бих желала да ви обясня следната ситуация и да ви помоля за вашият "скромен" съвет.
Наскоро се разделих с детската си любов, който се наложи да замине за столицата и да учи. Явно нещата не се получиха и след кратките година и три месеца, всичко приключи. В началото ми бе много тежко, но след това си дадох сметка, че любов се забравя с любов (поне това бях установила). Започнах връзка наскоро, с едно красиво и интелигентно момче, всичко е нормално, НО е прекалено ангажиран и можем да се виждаме 3 пъти в седмицата и това е чудо ако стане.
Покрива всичките ми критерии, но очевидно не знае как да се държи, а аз не знам какво да правя, до сега на никого сметка не съм търсила за държание (нямам в предвид грубости и ругаене), просто момчето не е много опитен във връзките, понеже е много зает.
Харесвам го, но не знам какво да правя за в бъдеще,
как по често да се виждаме и как да го науча да бъде наистина това което е?
Може да поговорите с гаджето ти и да се изясните, иначе той ще има погрешна представа за нещата и ще си мисли, че и такъв тип връзка те задоволява![]()
Забравяш, че не всички са такива, каквито искаме да бъдат.
Забравяш също, че и това момче не е единственото културно и интелигентно сред толкова много. Свинята кочината си мени, но не и нрава.
А ти защо искаш да се спуснеш във връзка, докато си в такова емоционално състояние, че онова момче само ще ти обере мъките и най-вероятно няма да имаш интерес повече към него.
Ако поискаш нещо от момче, не се заигравай.
С какво е зает?
Защо започна връзка с него?
Какви са му намеренията?
- Благодаря за съветите tHe_COolEst_GIrl.
- Anonys, аз съм добре след като се разделихме със старата любов.
Относно въпросите ти:
"С какво е зает?" - Спорт, учение и постоянно пътува.
"Защо започна връзка с него?" - Защото го познавам от доста време и преди да започнем връзка, ние бяхме приятели, които си споделяха.
"Какви са му намеренията?" - Ако имаш в предвид бъдещето му, смята да учи, но ако имаш в предвид общото ни бъдеще, все още и на двама ни не е ясно.
Разбирам, че не е единствения, но аз го познавам, просто имаше още от началото привличане, но пътищата ни се разминаваха.
В този случай бъди готова за всичко. Не очаквай. Както правят всички, дори и аз. Всички очакваме нещо от някого, дори и да знаем, че не може да ни бъде дадено.
Радвай се на момента, времето ще покаже, какво ще стане.
Поговори относно това с него, че искаш да си по-дълго време заедно с него, защото не ти харесва, пък ако продължава по същия начин само ще ви боли. Има вариант и да се разделите, ако ВИ пречи сегашното ви положение.
След колко време ще започне да учи?
Отново благодаря!
Аз не очаквам нищо от никого, след като знам какво е да очакват нещо и да не го дадеш!
Ще поговоря с него.
Относно въпроса ти:
"След колко време ще започне да учи?" - Последна година му е в гимназията и от другата година и той ще замине да учи.
A ти кой клас си?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като видях заглавието, си помислих, че автора си е купил нова кола...
Разочарован съм.
LadyDi - Аз съм 96 набор.
an7raks - Любовта не трябва да е материална, съжалявам, че съм те разочаровала.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."