.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Костюми за Halloween

Да,знам,че раздела не е подходящ,но не намерих друго място за да напиша моята тема..
    Знам,че празника не е традициален,но нашето в нашето училище се забавляваме,чрез фестивали.. Има ли някой лесен начин да се направим като вампири? xD И могат ли да се закупят от някъде вампирски зъби,че пластмасовите са доста неудобни?
    Ако някой мисли да се прави на Halloween, може да сподели какъв мисли да е..

Голям фен Аватара на sneering
    И аз много,много се чудя какъв да съм и да избягам от комерсиалното и ще се радвам ако някой успее да посочи някакви сайтове за костюми или някакви свежи идеи!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от vampire*-* Виж мнението
    традициален

Чудя ви се на вас.. една дума да сме збъркали и веднага се започва с хейт.. О_o

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Аз ще съм Хармаяни от Harry Potter. Съветвам те да ги оставиш тия вампири, че се изтъркаха вече.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от vampire*-* Виж мнението
    Чудя ви се на вас.. една дума да сме збъркали и веднага се започва с хейт.. О_o
    Не бе, просто ми беше смешно. Не те хейтвам.

Ми аз миналата година бях зомби-киборг. Имаме си едни масони (двама са, едни такива високи, хубавички, все се мъкнат заедно) в Сливен, като ме видяха, ми се усмихнаха и ми казаха "здрасти".
    Ама сериозно, недей вампир. Или ако ще се правиш на вампир, се облечи готик (не курвенско) и се постарай да изглеждаш умряла (много бледа, с подчертани скули, и много черно край очите). Иии не си мацай разни "кървави вадички" по брадичката, защото изглежда нелепо. И още нещо - целта на Хелоуин е да си страшна, не красива. Много е дразнещо как повечето мадами се обличат в черно, слагат си малко по-тежък грим и две капки кръв около устата и си мислят, че са се маскирали. Ако искаш да привлечеш внимание и да ти се възхищават, бъди страшна. Повтарям - страшна, НЕ красива.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Аз ще съм Хармаяни от Harry Potter.
    Всеки луд с номера си

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    http://www.youtube.com/user/Macbarbi...query=haloween
    Тук има някои идеи. Не знам дали има точно за вампири, ама разгледай. Д:

аз ще съм нещо "смешано" имах хиляди идеи, но нямам финанси този месец и няма да е нещо грандиозно... де да знам и аз... идеята я имам ама дали ще се получи както искам не се знае

Аз ще съм мим :д

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз ще съм медицинска сестра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си