- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Съществуват ли духове,или просто въображение?
Баща ми почина преди около три години.. Година - две след смъртта му една жена дойде и ни каза,че говорила с мъртвите. Контактувала с мъртвите.. (не съм сигурна,дали не е измислица,но..) Казал й (баща ми),че трябвало да говори с брат ми.. Понеже ми предстояха матури (7ми клас бях) и той й казал,че ще ги изкарам и да не се притеснявам. А пък на четиресетта дни бяха паднали снимките му (бяхме ги наредили и те бяха паднали - подредени по големина, от по-стара до по-скоро направена и снимките се бяха обърнали) И още куп подобни неща (сянка на мъж, паднал хляб, разлято вино и т.н) .. Дали е истина? Съществуват ли духовете?
Забравих да допълня: Случвали ли са ви се подобни неща?
Не
Лично за мен тва са глупости в които и грам не вярвам
Има нещо вярно в историите за духове.Познавам една жена,която контактува с тях.Когато се запознахме тя успя да опише къщата ни и да локализира някои вещи вкъщи,които дори ние не знаехме че са там.А тя дори не е от нашия град.И аз съм имала някакви такива странии усещания,свързани с духове,но и до ден днешен смятам че ако разкажа на някой ще ме сметне за луда и по-лошото е че най-вероятно ще бъде прав.Хубаво е да знаеш че любим загинал човек още бди над теб.Миличка,баща ти те обича и съм сигурна че те гледа отгоре и ти се радва!
Не знам съществуват ли или не, ама се сещам за един конкретен случай, когато влизам в стаята си и на земята намирам снимка на някакви хора. Вечерта питах баща ми дали е негова, той ми вика "Не съм я виждал". Питах жена му и сестра ми и двете не знаеха каква е тая снимка. До ден днешен не мога да си го обясня това, чак се плаша като се сетя
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Случвали са ми се такива работи :
Веднъж бях сама в нас през деня и тъкмо влизам в коридора и лампата се светка (а нямаше никой в нас ) много се оплаших и се върнах в хола имах
А пък веднъж вечерта късно към 2-3 се чуваха стъпки по стълбите все едно някои ходи (не бяха наще щото те спяха)
или лятото вечерта като съм навънка и нали е жега и се разхождаме с една приятелка и изведнъж се едно нещо премина през мен стана ми много студено и после пак си ми стана жега
Случвали са ми се такива работи :
Веднъж бях сама в нас през деня и тъкмо влизам в коридора и лампата се светка (а нямаше никой в нас ) много се уплаших и се върнах в хола
А пък веднъж вечерта късно към 2-3 се чуваха стъпки по стълбите все едно някои ходи (не бяха наще щото те спяха)
или лятото вечерта като съм навънка и нали е жега и се разхождаме с една приятелка и изведнъж се едно нещо премина през мен стана ми много студено и после пак си ми стана жега
Няма духове, гоблини и тем подобни. А врачките са на принципа "Днес ще ти се случи нещо, не знам какво, не знам кога ама ще се случи".![]()
Да съществуват ! Ето ти един http://i1018.photobucket.com/albums/...9bwro1_500.gif
Аз просто изказах това,което мисля. Нямаше нужда от сърказма ти, lllusion772
Даа случвало ми се е !!!
Е, разкажете като ви се е случвало
Иначе по темата: има някаква доза истина, но за сега нищо подобно не ми се е случвало.
Аз лично вярвам, защото съм имала куп такива случки с починали близки. Като се сетя потръпвам ..
Не мога да кажа дали съществуват или не, но съзнанието и подсъзнанието ни е нещо наистина много силно развито. Мозъка ни е нещо уникално като цяло и голяма степен от тези "видяни" неща са предизвикани от съзнанието ни. Или пък "виждаме" неща, които ги няма наистина.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не вярвам в такива неща и не ми се е случвало нищо от тоя сорт. За мен всико си има някакви химично/физично обеснение, но както казаха нагоре, мозъка обича да си прави "патки" с нас.
n00bs
Три години да са минали, вече духът не броди на същите трептения на земята.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Здравейте,
И аз искам да споделя нещо по тази тема![]()
Преди няколко дни около 22:30 вечерта бях в кухнята на чешмата и ми се стори, че под касата на вратата имаше някой. С периферното си зрение мисля че видях силует, но когато се обърнах нямаше никого, а се усещаше чуждо присъствие, когато се обърнах силуета изчезна и всичко беше за секунди. Помислих, че е някоя от тъпите шеги на брат ми за да ме уплаши, но когато погледнах нямаше никого в коридора и си помислих, че просто ми се е привидяло. След ден, два споделих на майка ми и тя ми каза, че когато съм се родила един ден докато ме хранела в хола е видяла мъжки силует(бащата на дядо ми) и тя каза че го е видяла за секунди. През следващата седмица тя беше в отпуска и ми сподели, че е усетила присъствието на майката на дядо ми и то многократно да обитава едно и също място между коридора и хола. Казах и че до някъде ме е страх, но тя каза че няма от какво да се страхувам.
От една страна искам да разбера защо от 98-ма година до сега обитават къщата, от друга страна ме е страх и не знам какво да правя..
Може ли да ми дадете някой съвет какво да правя?
Благодаря предварително![]()
Здравейте,
И аз искам да споделя нещо по тази тема![]()
Преди няколко дни около 22:30 вечерта бях в кухнята на чешмата и ми се стори, че под касата на вратата имаше някой. С периферното си зрение мисля че видях силует, но когато се обърнах нямаше никого, а се усещаше чуждо присъствие, когато се обърнах силуета изчезна и всичко беше за секунди. Помислих, че е някоя от тъпите шеги на брат ми за да ме уплаши, но когато погледнах нямаше никого в коридора и си помислих, че просто ми се е привидяло. След ден, два споделих на майка ми и тя ми каза, че когато съм се родила един ден докато ме хранела в хола е видяла мъжки силует(бащата на дядо ми) и тя каза че го е видяла за секунди. През следващата седмица тя беше в отпуска и ми сподели, че е усетила присъствието на майката на дядо ми и то многократно да обитава едно и също място между коридора и хола. Казах и че до някъде ме е страх, но тя каза че няма от какво да се страхувам.
От една страна искам да разбера защо от 98-ма година до сега обитават къщата, от друга страна ме е страх и не знам какво да правя..
Може ли да ми дадете някой съвет какво да правя?
Благодаря предварително![]()
Яж гъби и ще видиш квото искаш.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."