.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен Аватара на takecare

Лесна ли е българката?

Провокирана съм от темата на "Преди обед", където се питаше "Лесна ли е българката?" Репортажа беше направен в столична дискотека, където всички знаем вървят свалките. Там мъжете смятат, че ще "забият" най - лесно. Какво е за вас "лесна жена"? Смятате ли, че може една жена да се определи колко е лесна, само когато е в дискотеката? Смятате ли, че лесните жени са само по дискотеките? И като цяло смятате ли, че е правилен този етикет, който се слага на момичетата, който се забавляват по дискотеките? Моето лично мнение е, че като цяло дискотеките са свърталище на момчета, търсещи секс и момичета, търсещи внимание. Но винаги има изключения! Да, дискотеките не са единственото място за забавления, но можеш и да си изкараш хубаво без да ти слагат етикет "кифла", "курва", "лесна жена" и тн.

Зависи как се забавлява

Аз супер рядко ходя на дискотеки и по клубове просто защото нямам време . Основно лятото ходя повечко сига да нямам лагери и подобни .
    Танцувам си и т.н . Досега не съм чула някой да казва че съм лесна

Дискотеките са място за забавление и отпускане друг е въпросът какво разбират под забавление различните хора .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 10-29-2013 на 09:50

Супер фен Аватара на Cloud9
    В Америка на дискотека се ходи за да си намериш нещо за чук и бег,не за да танцуваш.И почти няма вечер,в която да не намериш свежо месо.Това,което става по нашите дискотеки,си е детска дискотека на третокласници в сравнение с разврата там.Чувала съм и за Англия същото,само че там и с алкохола прекалявали.но не го гарантирам като истина последното,де. До преди и аз си мислех,че българите са лесни,но после видях чужденките в действие и си поизчистихме имиджа май

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    В Америка на дискотека се ходи за да си намериш нещо за чук и бег,не за да танцуваш.И почти няма вечер,в която да не намериш свежо месо.Това,което става по нашите дискотеки,си е детска дискотека на третокласници в сравнение с разврата там.Чувала съм и за Англия същото,само че там и с алкохола прекалявали.но не го гарантирам като истина последното,де. До преди и аз си мислех,че българите са лесни,но после видях чужденките в действие и си поизчистихме имиджа май
    И кво им е на действието ?
    Не се заяждам просто питам понеже не се имам за българка . Ми стана интересно какво ни е на действаията толкова .

Американка ли си? Аз главно тях визирам.Това,което наблюдавах по купони и дискотеки там беше че момичетата умишлено се правеха на пияни за да може момчетата да им се лепят повече и когато танцуваха непознато момче и момиче те просто се dry hump-ваха насред дискотеката.Даже си измислих игра-познай коя поза сега упражняват хаха.А рускините-аз по принцип ги харесвам и още сме приятелки със съквартирантките ми,но малко ме е яд че ме зарязаха съвсем сама с абсолютно непознати и на края на града за да се качат на готините коли на някакви пияндурници.И други неща съм виждала,но не е за описване.А и в никакъв случай не вкарвам всички жени от САЩ,например,под един общ знаменател.Просто казвам че и българки,и американки,и каквито и да е могат да бъдат леки или тежки хаха

Не не съм американка . 90 % германка съм и затова попитах . Не целях да се заяждам
    Иначе просто сме по освободени в забавленията си ,аз така си го обяснявам . В датското DGV такива неща съм виждала че нямам думи . Да не говорим за Тропикана в Слънчев където има една игра и там правят различни секс пози . Но въпреки това има хора които са отишли да се забавляват . В български дискотеки почти не съм ходила и не знам как е .
    С последното изречение съм напълно съгласна .

Наскоро стана скандала с филма за Слънчев бряг и англичаните и се замислих защо ние се имаме за такива пияници и лекета като англичаните правят още по-големи глупости и то на родната ни земя. Това е българска черта-все ние сме най-зле,ние сме най-недооценение,,а в същото време не се оценяваме сами.Сбивания,напивания и безразборен секс има васякъде.Имах една забежка с бразилец и той ми разказа за секс баровете там-плащаш 40 долара и влизаш в нещо като бар в който хора правят секс на масите и ти си гледаш.Единственият проблем е че бирата била много скъпа.Та ние не сме открили кранчето за топлата вода и в тая насока.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Чувала съм и за Англия същото,само че там и с алкохола прекалявали.но не го гарантирам като истина последното,де. До преди и аз си мислех,че българите са лесни,но после видях чужденките в действие и си поизчистихме имиджа май
    Аз пък го. Момичетата конкретно се случва да лазят по пода в дискотеката или по улиците и да се хилят до припадък. Ама то и как иначе да е, като отварят дискотеката в 11 и 30, започва едно скоростно наливане (най-често с VK, Бакарди Брейзър и някакви такива по-неалкохолни), напиват се от няколко такива бутилки ( ) до около 12 и 30 и после се почва голямото натискане, което често завършва с младежи в женската тоалетна или просто малко Public experience зад дискотеката, хаха. Виждала съм и индивиди, които си бъркат къде ли не и на самия дансинг, но това вече зависи от самата дискотека. Има и места, където охраната не позволява такива неща - изгониха веднъж едно момче, защото беше пияно и като минаваше покрай нас се подпря на ханша на една от приятелките му, без тя да му е позволила.
    А да не говорим пък за "островичанките", които идват в Слънчев бряг през лятото...
    Та не знам за българките, не съм ходила на дискотека в Студентски и като цяло не ходя на бг дискотеки, ама за англичанките/шотландките конкретно мога да заявя, че са мнооого оборотни.

Е наистина си има фрапиращи гледки . В България съм ходила в ДГВ и Революшън .

shmatarok А ти в Шотландия ли живееш ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не знам за българките. Шведките са същата история, която шматарок описа в Шотландия. Лазене по пода, седене насред улиците с гърлени викове, които са по скоро виене, отколкото наистина вик. Бутилки се търкалят в метрата, повръщано има по седалките, хора пикаят в храстите на двора ти. Жалка гледка.

anonymous708973
    Guest
    Наскоро стана скандала с филма за Слънчев бряг и англичаните и се замислих защо ние се имаме за такива пияници и лекета като англичаните правят още по-големи глупости и то на родната ни земя.
    С малката подробност, че те го правят веднъж годишно, за да разпуснат, а при нас си е традиция.
    В Англия съм била, но на дискотека не съм стъпвала и не мога да изкажа мнение.

На фона на германките обаче българските сме си ... доста освободени, да го наречем. Тук даже си пият специална бира за жени, която е 2.5%. Възможно е да има и изцепки, разбира се, не съм попадала на такива, защото съм масово в мъжка компания, а момчетата доста се контролират.

По скоро се дължи на факта че по курортите човек може да се освободи повече отколкото в собственнта си държава
    Контактувам основно със спортисти и всички спазват хранителни режими и не пият или пушат ежедневно . Но когато имат ваканция им се случва да пият .
    Та мисълта ми беше Инка зависи от средата и мястото поне според мен .

Повече от фен Аватара на takecare
    Така като гледам масовото мнение е, че една жена е лесна, когато се напие и започва да налита, разсъблича и къде по жалки неща. Аз като съм чувала и така като гледам Шотландия е българския Слънчев бряг, и обратното.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С малката подробност, че те го правят веднъж годишно, за да разпуснат, а при нас си е традиция.
    В Англия съм била, но на дискотека не съм стъпвала и не мога да изкажа мнение.

На фона на германките обаче българските сме си ... доста освободени, да го наречем. Тук даже си пият специална бира за жени, която е 2.5%. Възможно е да има и изцепки, разбира се, не съм попадала на такива, защото съм масово в мъжка компания, а момчетата доста се контролират.
    Пантерке, не, не го правят веднъж годишно, мога да ти гарантирам. Много малко читави англичанки и шотландки познавам и то са такива, които не излизат много-много и разпускането им се ограничава до четене на книги, примерно. По-голямата част от всички останали обаче са разюздани девойки без особен морал. Всеки уикенд дискотеките и баровете се пръскат по шевовете от наливащи се момичета, да не говорим колко често стават и боеве и панаири. А като се напият изобщо не подбират - виждала съм хубави момичета с толкова противни и грозни индийци, например, че не знам колко трябва да са пияни, за да си позволят такова нещо. :Д

Синеочке, и аз ходя в ДГВ и да, в шотландия си живуркам
    Последно редактирано от shmatarok : 10-29-2013 на 12:47

anonymous708973
    Guest
    Въх.
    Тук засега такава картинка е само мираж :д

Мега фен Аватара на babity
    Лицето на сексуалната революция в България (а и не само). Винаги съм се чувствала достатъчно разкрепостена за да правя това, което ми се иска, но никога не съм го правила като показно.

А в дискотеките можеш да видиш атеншън хорс повече, отколкото истински такива. Лично наблюдение.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не мисля, че националността е критерий в тази дискусия. Навсякъде има разврат, въпросът е в каква среда се движиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Това,което става по нашите дискотеки,си е детска дискотека на третокласници в сравнение с разврата там.
    Да, наистина и аз съм потресена от грешното мнение. Яко чалга има при нас, пие се много, повечето девойки по дискотеките са облечени яко чалга , но - секс не се прави. Няма разврат. Разврата им е да се напият, да се забият и нищо да не свършат.
    По чалгите в студентски ( мега денс, котън, парпорт, миленката, плаза, плейхаус ) - не съм се запознала с никого май.
    Само деца, заблудени ( студенти ) , и някакви веселяци, дето все пак си правят събиранията там.
    Не, наистина, чалгата само заблуждава,че има секс в нея.

В центъра е съвсем друго. Там до 3:00 си тръгват, после остават само тези, които не искат да си ходят сами.
    Там е играта, буквално игра. И там можеш да си тръгнеш с някоя/някого, който/която да не е мотика пиян/а и да знае какво иска.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Всеки си има начин на забавление но тук в в повечето дискотеки е пиене на много алкохол ,опипваня, мъже в дамската тоалетна, пред дискотеката бои даже и в нея аз лично като ходя на дискотека отивам за да се забавлявам да танцувам и да изпия 1-2 ( не да се напивам да не знам каде се намирам) просто така за настроение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си