.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 163
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ох, пак ли..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Ба.
    Половината явно гледат на себе си като на благотворителни дружества, така че биха.

Гледай. Ти зададе въпрос, те вместо честно и откровено да ти кажат, че никой нормален човек няма да е с някого, когото счита за грозен, те ти теглят тука 4 страници локуми как красотата била субективно понятия. Еми, мерси, откривате топлата вода.

Щом дотам се стигна, че Климатроник да спори за избиране на модели и да претендира, че знае повече от момиче по темата, смятай.

Мега фен Аватара на babity
    Красив, грозен, ако не ме привлича сексуално, да го духа.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ...аз съм истински мъж и не ми е...
    Абе защо имам някакъв спомен, че ти беше женско?

@ИзмисленоФенчеНаМалоумен Отбор, тъп си...За пореден път го доказваш пред целия форум...Да не кажеш после пак, че аз съм слабоумна, защото не ми се занимава да ти търся пример във форонЯ.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    klimatronik поздравявам те с тая песен:

http://vbox7.com/play:cf96cb88

Не чак толкова дълъг текст има в тази песен, но много истина лъха от нея.
    А истината е че човешкото мнение е адски манипулативно и често хората се движим като овце след овчар. Доказателство за това е колко видимо доста привлекателни външно хора седят незабелязани заради ниското си самочувствие и колко видимо не чак толкова привлекателни хора са обградени от ухажори и ухажорки. Колкото човек с по-голям рейтинг в очите на другите хора ти обърне внимание толкова и твоя рейтинг ще започне да се повишава.

Вярвай ми,че ако ще и най-големият грозофил външно на света да си ако общоприсзнати вече като красиви например Анджелина Джоли,ти спомена Шакира, Бионсе и разни други да не ги споменавам ти обърнат по-голямо внимание и се разчуе, всички жени, които им се кефят ще се зачудят какво са открили интересно в теб и малко или много ще започнат да те желаят,защото си бил с тях и значи нещо интересно има в теб. Не защото си станал по красив, а защото споменатите жени са те пожелали.В общи линии и при мъжете е така.Ето например обявената за супер красавица Николета Лозанова по визия мен не ме кефи кой знае колко, но са я обявили за супер красавица,разни богаташи си пръскат по нея парите и някои мъже даже не дават да се издума,че не е баш перфектната красавица.Много готина била.Нищо,че ако беше някоя непозната от някои снимки можеше и да се реши,че е цигане.

А Ева нещо много си се вживяла в ролята на Адам в тая тема
    Забавна песничка.
    Всъщност разсъжденията ти ми харесаха, не бях се замислял за това. Но винаги е имало красавици, от които хората не свалят очи . Още от училищна възраст има на всякъде такива примери. И не,че са някакви по-различни, отворени и тнт, просто излъчват нещо. И доста повече момчета например ги заглеждат. Естествено поддържането на тялото играе огромна, роля, но и гена.. Такива хора също не са харесвани от всички! Обаче например, ако сме се събрали компанията, мина една госпожица, на която й нямаше нищо. Нито дебела, нито нещо, но лицето й не беше от най-впечатляващите, та всички я коментираха,че била еди каква си.. Мине ли някоя ,,красавица'' .. също се допада на повечето от групата. И винаги има един по-голям процент от множеството, който има близки интереси и разбирателство по темата за ,,красотата'' . Някои имат добре оформени черти на лицето.. Сексапилното излъчване също не трябва да го отделяме в друга графа, защото фитнеса и тренировките НЕ определят структурата на човека. Пак ще има случай, при които за едни еди кой си клечо ще е много як, за други пък върха на сладоледа ще е някой гардероб. Субективно красотата може да се разглежда като цяло. Но в обществото хората както ти каза израстват с някакви етикети и насаждения от детска възраст. Телевизия, култура, всичко е обединено в съзнанията на по-голяма част от хората. Ние може пък сме ужасно грозни за някои животни, но нас това не ни интересува. Ние гледаме какво ще харесаме в другите и имаме много сходни характеристики със себеподобните си.
    Последно редактирано от klimatronik : 10-29-2013 на 17:20

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ба.
    Половината явно гледат на себе си като на благотворителни дружества, така че биха.

Гледай. Ти зададе въпрос, те вместо честно и откровено да ти кажат, че никой нормален човек няма да е с някого, когото счита за грозен, те ти теглят тука 4 страници локуми как красотата била субективно понятия. Еми, мерси, откривате топлата вода.

Щом дотам се стигна, че Климатроник да спори за избиране на модели и да претендира, че знае повече от момиче по темата, смятай.
    Жени, умни, като мъжете -няма.

Да си грозен и да си красив е много субективно.Ти го намираш за добро момче и т.н.Харесва ти,което е много важно.Готин е по характер,а в днешно време не е лесно и ти се притесняваш не за друго,а за мнението на приятелите ти.Доколко са ти приятели при положение,че не искат да си щастлива само защото това определено момче не се вписва вобщоприетия идеал за красота.Ако това е единственото нещо,което те спира,може би не заслужаваш момчето

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от greyli Виж мнението
    Да си грозен и да си красив е много субективно.Ти го намираш за добро момче и т.н.Харесва ти,което е много важно.Готин е по характер,а в днешно време не е лесно и ти се притесняваш не за друго,а за мнението на приятелите ти.Доколко са ти приятели при положение,че не искат да си щастлива само защото това определено момче не се вписва вобщоприетия идеал за красота.Ако това е единственото нещо,което те спира,може би не заслужаваш момчето
    Ако й харесва - да. Но,ако не го привлича, тогава не е желателно да се захваща.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Абе защо имам някакъв спомен, че ти беше женско?

@ИзмисленоФенчеНаМалоумен Отбор, тъп си...За пореден път го доказваш пред целия форум...Да не кажеш после пак, че аз съм слабоумна, защото не ми се занимава да ти търся пример във форонЯ.
    Ти като си много умна, защо още продължаваш да се занимаваш с мен?!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    klimatronik донякъде си прав в тези разсъждения, но представи си,че дадената девойка, която всички или почти всички ще харесате мине покрай вас. Дотук добре.Ще я обсъдите едно хубаво и така.Обаче впоследствие ако се окаже някоя с изключително гаден характер, курва или пък някоя с която всичките и познати си правят гаргара.Убеден съм че след разбирането на нещо такова визуалната и красота в очите на повечето от компанията ще започне малко по малко да се стопява. Например мен страшно ме кефи по визия певицата Кейти Пери. А още повече след като разбрах от едно интервю,че не се взима особено насериозно. Обичам лигните в добрият смисъл на думата, които не ти се обиждат от най-невинният бъзик.Чувството на самоирония за мен е доста важно качество. Е, сега като трябва да си говорим нещо сериозно мразя да ми се лигавят,но иначе е доста готино тъй като и аз мога да съм голям лигльо на моменти.Не искам и в такъв период да взема да я обидя без да се усетя. А това малко или много рефлектира и върху възприятието ми за външната красота.Каза,че едни за други може и да не са красиви.Например в България някои твърди националисти смятат негрите за маймуни и ги е гнус да си помислят за сексуални отношеният с такива хора. Та Бионсе веднага изхвърча от листатата на красивите за тях.Аз пък понеже обичам контраста на черното и бялото мисля,че даже ще ми е много готино да бъда с някоя красива негърка или мулатка,защото би се получил доста...не знам и аз как да го обясня...готин контраст с моята млечно бяла кожа
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-30-2013 на 08:45
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ба.

Ами представи си пък,че може да е например,защото от темата се усеща,че авторката се колебае и е на път да се повлияе от чуждото мнение.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    klimatronik донякъде си прав в тези разсъждения, но представи си,че дадената девойка, която всички или почти всички ще харесате мине покрай вас. Дотук добре.Ще я обсъдите едно хубаво и така.Обаче впоследствие ако се окаже някоя с изключително гаден характер, курва или пък някоя с която всичките и познати си правят гаргара.Убеден съм че след разбирането на нещо такова визуалната и красота в очите на повечето от компанията ще започне малко по малко да се стопява. Например мен страшно ме кефи по визия певицата Кейти Пери. А още повече след като разбрах от едно интервю,че не се взима особено насериозно. Обичам лигните в добрият смисъл на думата, които не ти се обиждат от най-невинният бъзик.Чувството на самоирония за мен е доста важно качество. Е, сега като трябва да си говорим нещо сериозно мразя да ми се лигавят,но иначе е доста готино тъй като и аз мога да съм голям лигльо на моменти.Не искам и в такъв период да взема да я обидя без да се усетя. А това малко или много рефлектира и върху възприятието ми за външната красота.Каза,че едни за други може и да не са красиви.Например в България някои твърди националисти смятат негрите за маймуни и ги е гнус да си помислят за сексуални отношеният с такива хора. Та Бионсе веднага изхвърча от листатата на красивите за тях.Аз пък понеже обичам контраста на черното и бялото мисля,че даже ще ми е много готино да бъда с някоя красива негърка или мулатка,защото би се получил доста...не знам и аз как да го обясня...готин контраст с моята млечно бяла кожа
    Съгласен съм с много от нещата, които сподели, обаче аз имам малко по-различна представа..
    Да разгледаме примерът с яката мацка, която в последствие се оказала курва . Ок, тя ще стане ,,грозна'' за някои хора, но като се наведе всички ще я изпраскат от зад, ако ме разбираш. Тук малко ни се разминават вижданията. Тя морално може да е несвързана с нас, но сексуалното чувство, първичното АЗ си остава на преден план..
    Това, което може би има значение е привързването към дадения човек, както и появата на чувства в дългосрочен план. Както знаем, за всеки влюбен - жена му е най-красивата от всички.
    От социален план в малцинството е малко по-различно.
    И тук искам да дам примера с разказа Дамата с рентгеновите очи.
    Има хора, които просто им е дадено, има и такива,които са с по-оскъдни дажби. Има хора с огромни комплекси породени от това. Въпреки всичко, отново повтарям, всеки се харесва за някои. Но поне според моите разбирания, винаги има хора в човешкото общество, които са по-заглеждани, тоест по-красиви от тази гледна точка. От това,че имат голяма популярност сред останалите, не от друго, ами защото са генетично по-добре изявени. И ЗА ДА БЪДА ОЩЕ ПО-КОНКРЕТЕН.- всяка нация , етнос , култура и прочие си има собствени предпочитания и разбирания за красивото.
    Ето например, някой племена ходят с обръснати глави, жените им си издължават вратовете с пружини, режат се като мазохисти и това го мислят за хубаво, защото от раждането са възпитавани в този стил. Но я вземи една такава индийка, нигерийка и я сложи в България.. Колко ли време ще отнеме да си намери мъж. НОРМАЛЕН мъж де. ? Така ,че ... относително, относително, колко да е относителна красотата?
    Последно редактирано от klimatronik : 10-30-2013 на 17:06

Мега фен Аватара на an7raks
    Авторката, сигурно вече са ти казали, но все пак... Ти си класическа овца.

Мега фен Аватара на tori
    Ако ти е приятно с човека, бъди с него. Бас държа, че не е чак толкова грозен, пък и като знам обществените норми за красота... Ох. И моя не е първа хубост, важно е да се поддържа малко или много.

Suglasen sam s Niakoitam. Vunshniq vid nqma mnogo znachenie, poveche se gleda harakter, ako mu imash doberie i taka natatuk, ne mu razbivai me4tite, vsi4ko se vrushta rano ili kusno no vse pak ti si znaesh

Suglasen sam s Niakoitam. Vunshnosta nqma zna4enie ako tursish neshto po usobeno, ako mu imash doveriej ttn. Ne mu kusai sarceto , kakto niakoitam kazaa vsi4ko se vrushta rano ili kusno.

Цитирай Първоначално написано от zdravkoo12 Виж мнението
    Suglasen sam s Niakoitam. Vunshniq vid nqma mnogo znachenie, poveche se gleda harakter, ako mu imash doberie i taka natatuk, ne mu razbivai me4tite, vsi4ko se vrushta rano ili kusno no vse pak ti si znaesh
    Това ли ти е довода? Ми да се ожени за първия, дето я натисне, щото да не му разбива мечтите!
    Щом на нея й харесва да е с него, не мога да разбера какъв й е проблема.

'Ма той може да е много 'арна личност, ама ако ме е срам да се покажа пред хората с него... файда.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    'Ма той може да е много 'арна личност, ама ако ме е срам да се покажа пред хората с него... файда.
    Имаш остра мозъчна недостатъчност явно, както и авторката.

Не съм и чела откровенията на авторката. Просто казвам. Ако не е достатъчно привлекателен за мен (което е субективно понятие и моят вкус го потвърждава) на първо място няма да искам да общувам с него. Или ще го френдзоунна и мърдане няма. Как да ми стане нещо друго при тия обстоятелства?

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Не съм и чела откровенията на авторката. Просто казвам. Ако не е достатъчно привлекателен за мен (което е субективно понятие и моят вкус го потвърждава) на първо място няма да искам да общувам с него. Или ще го френдзоунна и мърдане няма. Как да ми стане нещо друго при тия обстоятелства?
    Както каза в предното мнение, се разбра, че може да ти е хубаво с него и да го искаш, ама ако приятелите ти не го одобряват и ти се смеят /както при авторката/, ти ще го зарежеш. Много ясно, че щом не те привлича, няма какво да правите заедно.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Не, не бих. Инак пробвай да се посближите физически, барем разбереш дали може да има нещо повече.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от zdravkoo12 Виж мнението
    Suglasen sam s Niakoitam. Vunshnosta nqma zna4enie ako tursish neshto po usobeno, ako mu imash doveriej ttn. Ne mu kusai sarceto , kakto niakoitam kazaa vsi4ko se vrushta rano ili kusno.
    Ех, деца, деца...
    Ще има да ви разбиват сърцата.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Няма как да се получат нещата с човек, който не ме привлича физически.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Няма абсолютно никаква логика в този въпрос.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си