- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с човек, който намирате за грозен?
AnarchyBoy добре модераторе
girlwithblueeyes да приемем,че сега много обичаш гаджето си. Но да приемем,че си сама. Честно казано ама грам не си представям картинката как Кристиано Роналдо идва във вас на крака и ти казва: "Мони, много ми харесваш.Искаш ли да излезем на среща?" А ти му отвръщащ: "Аааа не не бегай ми от погледа,много си ми грозен."
А тези неща за да ги говоря значи все пак съм ги изпитал поне отчасти. И тук не става въпрос изобщо за сгаджосване.От началото,но особено от 5ти до 8ми клас бях с един неединен клас.Всеки си гледше него си.А в тоя период имах усещането,че атомна бомба да падне върху мен на никой няма да му направи впечатление. Считаха ме за жив само разни момчета дето ме визмаха за мезе. Момичетата в училището сякаш изобщо не знаеха,че съществувам. Дкато от 9ти клас не започнах да уча с един много по-единен клас с разни респектиращи хора в него.Те ме приобщиха към себе си с едни или други методи.Покрай тях се запознах и с уважавани личности от по-горните класове,които си предлагаха помоща. В един момент тези дето ме взимаха за мезе започнаха да поизчезват, а аз да се чувствам все по-добре и по-добре.Откъм средата на 11 клас с мен започнаха да се закачат 3-4 какички от 12ти клас и да ми звънят по телефона.Все повече отракани се включваха с времето, а след тях и по-малко.Вярно на мометни се държах като палячо,защото така ми харесва,но в 12ти клас почти през цялото време щом като дойдеше междучасие и ме наобикаляха по един облак мацки за да се бъзикаме. Появиха се даже и разни, които искаха да се отличават от масата. Появи се и една несподелена уж любов дето цяла година не е като да не се занимаваше с мен. Та за тия няколко години къде може да е причината? Нито съм си правил пластична операция нито пък смятам,че съм станал дотогава кой знае колко по красив и по-различен по визия.И се стига пак до този извод. Щом не е от мен съответно е...заради хората около мен.
A Алисия е една фолк певица дето беше с Ники Михайлов, а Николета Лозанова с Валери Божинов и после си ги смениха. Или май беше обратното![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ами представи си я само че в по -мил вариант .![]()
И въпреки това не смятам че ако някой не ми харесва външно ще го захаресам защото направил това или онова и защото тръгнал с този или онзи . Нали в момента говорим за външноста съжалявам ако човек ако ще и да е най-добрият най-умният ако не ми харесва външно какво правим . Грозният в моите очи може да е хубав в твоите и обратното но да се смесва характера с външноста .
Говоря защото контактувам главно със спортисти . Знаеш какво е мнението на хората за спортистите но когато стане дума за външният вид ауу колко са хубави .
Ахам аз нещо съм чувала ама не съм им запозната много много с историята .
girlwithblueeyes всъщност е и при мен го е имало варианта да видя някоя девойка на снимка и да не ме изкефи особено.Обаче след като я опозная или изпиеме по някоя и друга биричка чертите някакси незнайно как започват да се променят и да ми стане крайно симпатична и сексапилна.Дори познавам хора, които въпреки,че съм общувал с тях и на живо ми изглеждат страшно готини външно, на снимките пак да не ме кефят много.Има и вариант когато по снимка дадена девойка ми се е струвала като ангелско същество, но след като я опозная така да ме отврати,че даже и да се чудя какво ангелско всъщност съм видял във визията и на дадена снимка в даден предишен момент.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
За мен красотата навън и характера са две твърде различни неща . Иначе да на снимката е различно но vse pak. Човек първо сe влюбва във въшноста ,а после vчертите от характера му го правят още по привлекателен .
Малко повърхтностно мисля, но така става като растеш с майка маниачка на тема външен вид.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 10-29-2013 на 11:13
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Недей се смял тука ще гледаме бой на 1 кръв разстояние![]()
Да знам . Но е трудно когато срещу себе си чуваш думите - Не ти трябва да си умна защото си хубава или Не яж това или онова защото ще напълнееш и все подобни . Но както и да е темата не е за мен .
Най-важното е че го осъзнаваш т.е си малко или много извън тази матрица. А щом го осъзнаваш винаги можеш да направиш каквото ти искаш.Стига да не те притеснява това,че въпросното нещо може и да доведе до един куп скандали с "изпатилите" родители![]()
Да осъзнавам го макар и ненапълно .
Истината е че човек прави първо впечатление с външният си вид а после с уменията си .
уоу, какви теории
като цяло не харесвам красиви мъже, особено рядко ме привлича някой веднага, само като го видя...комуникацията и поведението на някого са ми доста по-въздействащи от плочки, сини очи и тн
заради това съм отнасяла по някоя реплика от прекалено искрена приятелка, че "Всички приятели на *** изглеждат по-добре от него, как с него точно се хвана" примерно...все тая ми е, нямат си идея какво чуство ми остава като си легна с него, да ми казват, че мога да си намеря по-хубав, няма никакво значение
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Е, все пак да не забравяме колко много връзки са тръгнали от интернет на много от местата, на който няма профилна снимка на даденият човек, а и двамата не си разменят веднага.В този случай няма как външният вид да направи първото впечатление и все пак има и доста успешни връзки.
Edit: Мисля,че го осъзнаваш идеално и напълно, но просто се опитваш подсъзнателно да се напаснеш на критериите на майка ти.
Последно редактирано от Niakoitam : 10-29-2013 на 12:15
http://www.endofshow.com/wp-content/...59-594-399.jpg
той е добър пример за красив мъж
не обичам мъже с прекалено правилни черти, създава ми по-скоро усещане за женско
Не виждам снимката
Някойтам
В момента не говорим за мен .
Именно за това красотата е много субективна. И дори страшно варира от държава до държава.
При жените са по-строги критериите за красота, но привлекателни мъже има и с големи носове, че даже и плешиви. На Джейсън Стейтъм много му се радва народа, а на мен ми прилича на средностатическия колега на баща ми. Как да го харесам?
Niakoitam сериозни връзки без да са се видяли двамата възлюбени не съм видяла да тръгват.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Този Джейсън и мен не ме радва .
Те и Холивудските красавци далеч не са харесвани от всички . Но това не ги прави автоматично грозни в очите на целият свят.
грозните хора са милички и добрички ,за да могат да компенсират чрез добротата си външния си вид.
и НЕ не бих имал връзка с такова момиче
http://www.dailytelegraph.com.au/ent...-1226367104898
този е красив по моите разбирания
не мога нещо май ясно да се изкажа, не съм имала приятел, който да определям като красив...всъщност тази думичка за мъж ме дразни...
привлекателен е цялостният човек /характер+външност/, красиво е лицето+тялото /правилни черти+добри пропорции/
което пък навежда на мисълта, че човек с не толкова правилни черти на лицето /което би следвало да значи грозен/ и подходящ характер,
пак може да е привлекателен
edit: ако и сега не става се отказвам
Последно редактирано от AliceSw : 10-29-2013 на 13:04