.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Оплакваш се във форум, че съседът ти по чин, има мечти? Интересно...
    Аз не се оплаквам, че има мечти. Просто е много дразнещо някой непрекъснато да ти дудне. Какъв ще стане. Опитвал съм колкото се може по-деликатно да му кажа. Веднъж изкара двойка на едни, ама елементарни работи. В шести клас по ЧП. Всички си предадоха тестовете пет минути след започването на часа, а той решава до края на часа една задача на която и давам 1 от 100 трудност и изкара двойка, пфъ, че дори не я реши цялата. Като му връчиха хубавата оценка, след няколко минути ми вика:
    -Ама тва няма значение, аз ще стана самолетен инжинер.
    Тогава аз му викам:
    -Да ама друг път. Знаеш ли тва колко е трудно. Не се изисква само да помниш имената на някакви си самолети там.-Помни имената на поне сто самолет и изтребители.- Трябва труд, а щом математиката не ти върви, скоро с тва темпо дето решаваш задачи и количеството задачи които решаваш у дома. Ще те издигне, до самолетен инжинер, тогава когато Моцарт, стане от гроба и ми засвири, то тогава ти ще станеш инжинер.
    Той се разрева, Ана мария я нямаше та нямаше големи последствия. Това беше тест от раздела физика.
    Последно редактирано от StoichoRusinov : 10-30-2013 на 05:49

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от StoichoRusinov Виж мнението
    блаблабла
    Наистина сте много зле. Дали сега искаш да ти направим набързо характеристика за това, къде е най-вероятно да свършиш? Защото за седмокласник размишляваш и пишеш... ъхъ.
    Не го приемай като обида, а се опитай да осъзнаеш грешките си и да ги поправиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си