.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 635

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Creativestats Виж мнението
    Единственият беше Слави Трифонов , който сподели същото мнение като моето ,че трябва да има някаква вътрешна промяна било то в изборния кодекс и тогава вече да се правят избори. Глупави хора, колкото си искаш!
    Е това го намразих и за това съм срещу протестите в този им вид! Какво значи "някаква"?! Или даваш конкретно предложение и го отстояваш, или си стоиш у вас и не пречиш на останалите хора. Пак казвам, и на мен са ми противни тези управляващи, както и предните, но нямам конкретна идея за промяна, която да отстоявам. Обещавам, когато ми дойде просветлението, да изляза на улицата.
    Фишер, точно ти ли ми говориш за "комунизъм"/незнайно защо, мръсна дума в България/?! Точно ти, който симпатизираш на ГЕРБ?! Тези келеши, дето до онзи ден ни слушаха и следяха и чиито коли на НСО трепеха невинни хора по улиците, щото вътре бил партийния вожд, тези същите, които уреждаха свои хора за сметка на някои други?! Не е ли точно това онази част от "комунизма", от която се опитваме да избягаме?
    В момента положението е почти същото, така че няма смисъл от оставки и харчове по безсмислени избори, на които огорченият народ отново няма да отиде да гласува.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Какво значи "някаква"?!
    някаква значи някаква. тебе ако те хванат петима и те спукат от бой, ще искаш да спрат да те бият, няма да мислиш, че след тва може да имаш вътрешен кръвоизлив
    против тея протести в тази им форма съм, ама тоя довод "нямат ясна идея" е толко тъп, че ми се повръща някой като го използва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си