.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

той много добре го знае... но това никога не е било проблем... защото когато видя въпросният човек, винаги има нещо, което ме кара да се чувствам едновременно супер глупаво и супер щастливо и усмихнато. Сегашният ми приятел е страхотен човек, знам, че мога да разчитам на него, както и той на мен, обичаме се. Но някои хора просто те карат да се чувстваш по един неповторим начин и никой друг не е способен да го направи по същия начин. Да, може да е нещо по-добро, но всъщност онова чувство си остава неповторимо, точно както примера с чашата. Много правилно, това, че я заменяш по принуда, не е причина да забравиш другата любима чаша.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от urlittlelady Виж мнението
    той много добре го знае... но това никога не е било проблем... защото когато видя въпросният човек, винаги има нещо, което ме кара да се чувствам едновременно супер глупаво и супер щастливо и усмихнато. Сегашният ми приятел е страхотен човек, знам, че мога да разчитам на него, както и той на мен, обичаме се. Но някои хора просто те карат да се чувстваш по един неповторим начин и никой друг не е способен да го направи по същия начин. Да, може да е нещо по-добро, но всъщност онова чувство си остава неповторимо, точно както примера с чашата. Много правилно, това, че я заменяш по принуда, не е причина да забравиш другата любима чаша.
    Имам перфектния пример за да те опровергая, но ще ми отнеме около 3 дълги поста време и трябва да разкажа историята на живота ми, е.. поне последните 5 години, но както и да е.. вярвай си, че си права, а може и да си сама за себе си, ноо общо взето.. пълни глупости..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си