.
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

"fool me once shame on you fool me twice shame on me".
    Обратното е. Мисля.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ако съм неповторима, уникална и единствена, как ще бъда заменима? Когато ти имаш нещо неповторимо, изпитваш ли нужда да го замениш? Заменяш го по необходимост, не защото е изначално заменимо, не защото е нещо, с което можеш с лекота да се простиш.
    Ако един човек е неповторим, значи, че е незаменим. Съгласна съм с теб.
    Обаче... ако изхождаме от идеята, че всеки е неповторим, то тогава никой не е заменим, което е смешно, щото просто няма толкова много уникални и заслужаващи си хора.
    Та... смятам, че за мен като личност, като момиче, има "повторими" момчета, тоест отделни личности, които обаче са еднакво (не)подходящи за мен, следователно заменими един с друг. В случая... просто грабвам друга чаша от етажерката, щото ме мързи да измия старата.

И двамата ми бивши опровергават теорията, че "старата любов ръжда не хваща".
    С мъжо обаче май си сложих таралеж в гащите. Не знам дали ще сме заедно след 5-10 години, обаче... ще ми държи влага цял живот това момче. Като го видя на улицата, ще ме свива коремът. Просто е вътрешно усещане.

AnarchyBoy, стига си вярва, че с примери от ТВОЯ живот можеш да опровергаеш живота на някой друг. Наивно е.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-31-2013 на 13:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си