.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Unhappy Направих голяма грешка :X (поръчах "лоши работи") онлайн

Здравейте приятели,

Имам много сериознен проблем за който аз съм си виновен; преди 4 дена поръчах от един английски сайт за етнобилки, семена от сорт: Хавайска Роза (hawaian babywood rose). Проверих статуса на това растение (и семките) и не видях да е незаконно или контролирано. САМО че преди малко група приятели ме шокираха като казаха че могат да ми задържът пратката (RoyalMail ot UK) в митница. Също така съм можел да бъда задържан за 24 часа от МВР, или по зле..... НАПРАВО МИ СЕ ПЛАЧЕ! имам син и съруга и не искам да им скапвам живота (и моя) за такава простотия.

Въпроса ми е: Как стоят нещата със този вид семе, могат ли да си помислят че е канабисово??
    Какво може да ми се случи ако са задържали пратката в митница??
    Искрено се моля някой да ми помогне. Благодаря ви много предварително.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Нищо не знам.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това семе е халюциноген, съдържащ вещество подобно на LSD. Напълно нормално е да го спрат на митницата и да ти поискат обяснение.

Ще те задържат ако веществото се съдържа с списъка със забранените субстанции, него можеш да намериш нейде из приложенията на Закона за наркотичните вещества.

Да беше помислил за жената и детето преди да решиш да си поръчваш наркотици онлайн.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на draid
    Ще го спрат ако пише какво е. Може изобщо да не му обърнат внимание. А с каква цел е поръчвано ?

Айде бе ще го спрат, я се стегни. Те изобщо няма да го отворят в пощата. Поръчвал съм семена за марихуана от Англия (seedsman) около 4 пъти е идвала с RoyalMail и никога не са ми задържали пратките.
    ~Tiesto. <3

Update: Още не е пристигнала пратката, вече почти месец. Дано да си остане така :X
    DuMbErRr мерси за успокояващата информация!

BrightSun
    Guest
    Едва ли ще те задържат, но дори и да се случи не означава, че ще скапеш твоя живот или този на семейството ти Просто ще ти е урок за в бъдеще.

BrightSun
    Едва ли ще те задържат, но дори и да се случи не означава, че ще скапеш твоя живот или този на семейството ти Просто ще ти е урок за в бъдеще.

Крису- Урока ще бъде голям.Но защо като поръчтате нещо не четете внимателно.

Супер фен Аватара на socareless
    Не знам какъв е статуса на това растение у нас, ама със сигурност ако е незаконно няма да го пратят в кутия,на която с големи букви да пише Хавайска роза,Наркотично вещество или нещо подозрително от този род, със сигурност хората,които го изпращат си знаят работата и по всяка вероятност ще го изпратат като допълнение към нещо друго,което не буди подозрение...поне такава е политиката на повечето online сайтове за поръчки на незаконни вещества,семена,етц.

Голям фен Аватара на s40t4
    Всичко зависи какво пише на пратката, колко е голяма и ест. цената. Ако има нещо нередно ще я проверят и тва е...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Как, може да си толкова тъп да си поръчваш наркотици онлайн..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Има около 1% шанс да хванат пратката. Тъй като пратката идва и от ЕС, шанса вече клони към 0.5%. Отиваш и си взимаш пратката, като ако има проблем (искат ти обяснение какво е) казваш, че са семена за разсад на домати (никой не е длъжен да знае и няма как да знае какво му пращат при поръчката). Ако се стигне до отваряне не се противиш и оставяш да конфискуват стоката. След това ще си търсят изпращача, а ти само ще даваш обяснение от къде си я купил.

Супер фен Аватара на chupachups
    Аз не съм пълнолетна но мога да ти споделя нещо от опит.
    С баща ми бяхме поръчали едни плувни бански от Proswimmer това е американски сайт. Като пратката пристигна в Бг го прибраха на митницата защото не беше от ЕС и баща ми трябваше да ходи да го взима лично. Отишъл е, и са го питали какво е и баща ми е казал бански и би трябвало да е това защото на опаковка та пише Proswimmer и му го дадоха без проблем.
    Така че ако те викнат на митницата и те питат какво е може да кажеш че са билки не е нужно да споменаваш какви точно са, освен ако не пише на опаковката.
    Надявам се да съм ти помогнала, дори малко

Голям фен Аватара на xantia
    Стара тема..

Супер фен Аватара на prince
    Няма от какво да се притесняваш.

Никой нищо не може да ти направи. От мен можеш да си поръчаш 3 кила брашно , а аз да ти пратя 3 кила кокайн .. кой е виновен аз или ти ?

Супер фен Аватара на NissaN
    Това не е ли дизайнерска дрога

Благодаря ви за подкрепата и отговорите, извинявам се че не съм поствал отговор от бая време. Процеса протече без проблем, но повече няма да поръчвам подобни работи онлайн. Наистина беше много-МНОГО тъпа постъпка от моя страна, признавам си.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Как, може да си толкова тъп да си поръчваш наркотици онлайн..

Супер фен

Повече от фен Аватара на ranieri
    Ох пич ,върна ме години назад и ние си бяхме поръчали семена от хавайска роза ама май беше от бг сайт ,ама тогава още нямаше закон да ги забранява, по-внимателно друг път ;

имат скенери на мен са ми спирали пратка от китай понеже на скенера им излязло че прилича на оръжие и трябвало да го проверят

тва с марихуаната иначе само пълен тъпанар би си поръчал по нета, та и оше по тъп ако си е писал адреса и имената реалните

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    имат скенери на мен са ми спирали пратка от китай понеже на скенера им излязло че прилича на оръжие и трябвало да го проверят

тва с марихуаната иначе само пълен тъпанар би си поръчал по нета, та и оше по тъп ако си е писал адреса и имената реалните
    Е, ако е поръчал от Silk Road то тогава няма шанс да го спипат, освен ако дистрибутора не е бил "агент под прикритие". Но вече няма SR.

и аз трябва да знам какво е силк роад бахти колко сте напреднали с наркотиците , отворете кръжок някакъв знам ли

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    и аз трябва да знам какво е силк роад бахти колко сте напреднали с наркотиците , отворете кръжок някакъв знам ли
    Разбира се, не искаш хората да си помислят, че живееш под камък, нали?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си