.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 163
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ех, деца, деца...
    Ще има да ви разбиват сърцата.
    Това нещо ама хич не му разбрах логиката.

Защо ако по външност е най-големият/голямата красавец/красавица според разбиранията на повечето хора, няма ли шанс да разбие сърцето на някого? И не е ли по-голяма вероятността това да стане ако по гъза на въпросните момък/девойка тичат един куп хора облизвайки им задниците хубаво,защото били невероятно красиви външно? За вътрешно тук изобщо не споменаваме.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    Аз съм нар-нар-нар-цис. Ти си гро-гро-гро-зен.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението

Защо ако по външност е най-големият/голямата красавец/красавица според разбиранията на повечето хора, няма ли шанс да разбие сърцето на някого? И не е ли по-голяма вероятността това да стане ако по гъза на въпросните момък/девойка тичат един куп хора облизвайки им задниците хубаво,защото били невероятно красиви външно? За вътрешно тук изобщо не споменаваме.
    Ама и ти вадиш една чудна логика!
    Дай да си хванем най-урудливото и малоумно същество, щото никой да не иска да ни го вземе!

Абе логиката си ми е добра ама ти нещо хич не я следиш. Първо прочети какво е написал човека дето Пантерата го е цитирала,после прочети това дето тя го е написала. И чак тогава чети моят коментар

И не е въпроса да не ни го вземат, а човека отсреща да не го пожелае. Ако гледаш Vip Brother, погледни Лияна...девойката по-която повечето мъже в къщата точат лиги какви ги върши и ще ти стане ясно какво имам предвид.
    Последно редактирано от Niakoitam : 11-01-2013 на 10:39
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Пантерката я разбрах, тя имаше предвид, че е наивно да се говори, че "Любовта е сляпа", "Външността няма значение", "Парите нямат значение", "Размерът няма значение" и подобни красиви, но неверни фразички.

Щом сме започнали да си говорим за любовта. Ето това е за мен любовта:

Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес! Ако обичаш някой и не знаеш защо… това е любов!

Останалото са разни интереси и нищо повече.
    Всъщност как мислиш? Ако една мацка всички и тичат по гъза обаче около нея има един дето не я отразява,че даже се държи и грубо по кой ли ще лапне?

Цитирай Първоначално написано от antraks Виж мнението
    Пантерката я разбрах, тя имаше предвид, че е наивно да се говори, че "Любовта е сляпа", "Външността няма значение", "Парите нямат значение", "Размерът няма значение" и подобни красиви, но неверни фразички.
    Някои неща наистина нямат значение. Какво значение има дали ще е рус или чернокос? Освен, разбира се, ако не говорим за някой с социопатии като нашия приятел от историята д-р Менгеле.
    Половината от този форум направо си ги представям как си търсят партньор с двуметров списък.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес! Ако обичаш някой и не знаеш защо… това е любов!
    Да живеят ФБ мъдростите!
    ^^ Да, има неща от външността, които нямат значение, но външността като цяло има. Ако намираш един човек за грозен /отблъсква те физически/, надали би тръгнала с него.
    Последно редактирано от antraks : 11-01-2013 на 11:32

Цитирай Първоначално написано от antraks Виж мнението
    Да живеят ФБ мъдростите!
    ^^ Да, има неща от външността, които нямат значение, но външността като цяло има. Ако намираш един човек за грозен /отблъсква те физически/, надали би тръгнала с него.
    Викаш по-добре да са перфектни физически обаче тя да му се дуе,че не я бил возил,а да не му дава пари за вафли,защото били глупости и след малко щял да яде (взето от друга тема).Това е любов незаменима нали?

Мега фен Аватара на Lilanda
    ^Изпадаш в много големи крайности. Това, че външността има значение, не значи, че единствено тя е от значение в една връзка. Както няма да се чувстваш комфортно с човек, който "ти се дуе" или просто казано с човек, с който имате проблеми в отношенията, така няма да се чувстваш комфортно и с човек, който не те привлича физически.

Тънката граница между любов и приятелство е именно външността.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    ^Изпадаш в много големи крайности. Това, че външността има значение, не значи, че единствено тя е от значение в една връзка. Както няма да се чувстваш комфортно с човек, който "ти се дуе" или просто казано с човек, с който имате проблеми в отношенията, така няма да се чувстваш комфортно и с човек, който не те привлича физически.
    .

Да, не те привлича физически,да не е перфектен и да мислиш,че е грозен,защото така ти казват приятелите са три крайно различни неща. Не мислиш ли?

П.П това е и за двамата.

Да, не те привлича физически,да не е перфектен и да мислиш,че е грозен,защото така ти казват приятелите са три крайно различни неща. Не мислиш ли?

П.П това е и за двамата.
    Е, аз по-назад в темата й казах на авторката, че е овца, щом оставя другите да определят с кого ще излиза.
    10 пъти ти повторих, че говоря за случаите, когато не те привлича физически, а ти ми говориш за, когато не е перфектен.

А човек не търси ли именно половинка, която да е перфектна за него във всички аспекти?

А човек не търси ли именно половинка, която да е перфектна за него във всички аспекти?
    Не.

Не,търси приблизително перфектната,защото в противен случай ще си остане стар/а момък мома.Сгаджосването е по-възможност да се намери възможно най-правилният човек,който и тотото да уцелиш пак в ниакъв случай няма да е перфектен

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    А целия смисъл, не е ли да намериш перфектното в НЕ перфектният?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

В случая не говорех за крайно перфектен, а за перфектен в смисъл на човек, с който се допълваш идеално. Като към тази перфектност включваме и външността.

anonymous708973
    Guest

ТОТАЛНО грешно си ме разбрал.

Имах предвид, че наивниците, които твърдят, че "Външността няма значение, ако търсиш нещо по-особено" ще има да им разбиват сърцата много пъти. Имаше общо с мисълта, не със самата външност.

Антракс, радвам се, че един човек е загрял.

П.С.
    А тия фейсбук фразички, извадени от гъза...
    Аз искам да съм с човек, който е красив и интелигентен и на когото се възхищавам. Сумата от желанието, интереса, възхищението и т.н (щото цялото нещо е много по-дълго, не са само тия 3 изречения), суета, етц. си дава точно перфектната рецепта за любов. Според мен, де.
    Има моменти, в които точните причини да обичаш някого се губят, ама такива като "обичам го, ама не знам защо" в перманентно състояние са ми безкрайно глупави.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-01-2013 на 12:24

Перфектни хора няма .

На мнение съм че има и хубави и грозни хора . Не бих тръгнаал с човек които не превлича външно ако ще и да е с най-добрият характер .
    Но също така съм на мнение че в очите на човек красота е субективна . Колкоот и да е грозно физическата част играе важна роля в отношенията между двама души . Нима кпърво не сме привлечени от нея когато видим някой . Не се влюбваме веднага в характера хайде моля ви се чак пък такива романтици не бъдете . Въобще не вярвам че като видите някой или някоя си казвате-Охх тя е прекрасен човек.

Мони, не мога да повярвам, че използва толкова клишета в 6 реда.

Какви клишета съм използвала ?
    Не ми казвай че не смяташ че няма и хубави и грозни хора .

Нямах това предвид. Както и да е.

А кое ?

Че се изразяваш със заучени фрази, които всички сме чували не веднъж, а знам, че можеш да го кажеш и със свои думи и то много по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си