.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Не мога.

Не мога.

Имам проблем не мога да свършвам нормално.Правя секс с приятелката си всичко е окей и в момента в който трябва да свърша изкача в съзнанието ми бившата ,как е с новия си приятел и не мога да свърша.По време на секс мисля за нея как съм правел секс с нея или как тя е на мястото на приятелката ми ,супер откачено е ,не изпитвам абсолютно никакви чувства към бившата си приятелка.Но последно време ,не мога да свършвам нормално или просто като свърша не ми е толкова яко.Ужасно е и не знам какво да направя.

И аз съм го изпитвал това.Просто явно секса с бившата е бил по добър.Всичко си е и до психическа основа де.Бившата ми се раздаваше максимално,а тази другата седеше като дърво.Нормална работа.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Това е кофти, между другото... няма лек - има нова по-добра.
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Това е кофти, между другото... няма лек - има нова по-добра.
    +1

Трябва да поговориш с приятелката ти за това, помолия да направи нещо което ще те отпусне и ако искаш да продължиш с нея, трябва да преодолееш бившата си, ако ли не търси нова приятелка, успех

Голям фен Аватара на Котка.
    Май не е напълно вярно, че нямаш никакви чувства към нея.

Супер фен Аватара на prince
    Хората пари дават да свършват по-бавно. А за твоя проблем, просто психиката ти е много слаба.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Все още имаш чувства към нея

Мисля, че трябва да започнеш да правиш секс с мъже!

мисля, че все още имаш чувства към бившата си не знам колко обичаш сегашната си приятелка но ако знае това няма да и е никак хубаво все едно моето гадже да мисли за бившата си до като прави секс с мен не че бих го зарязала но със сигурност щях да се почувствам кофти и щях да знам че обича нея повече от мен .. съжалявам но трябва да направиш нещо поговори ако искаш с приятелката си но ако мислиш че няма да реагира добре направи нещо друго не знам например не правете дълго време и когато не го правите всеки ден ще го искаш все повече и повече и ще започнеш да си го представяш как го правиш със сегашната си приятелка ако и това не помогне променете нещо в секса целувай я повече кажи и да ти се отдаде изцяло.
    надявам се да съм помогнала

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Преди колко време скъса с бившата?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    Мисля, че трябва да започнеш да правиш секс с мъже!
    Твърдо за !!!

Наистина доста жестоко, направо настръхнах докато го четох... според мен, кажи на приятелката си, поне да знае за коя си мислиш докато я...... може пък тя да си мисли за друг и така, тогава ще стане интересно.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от fibonacci Виж мнението
    Наистина доста жестоко, направо настръхнах докато го четох... според мен, кажи на приятелката си, поне да знае за коя си мислиш докато я...... може пък тя да си мисли за друг и така, тогава ще стане интересно.
    Абсурд, недей да и казваш. Ако приятелят ми ми каже, че мисли за бившата си, не само би ми се изпарило всякакво желание за секс, а и би ми станало адски неприятно.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Абсурд, недей да и казваш. Ако приятелят ми ми каже, че мисли за бившата си, не само би ми се изпарило всякакво желание за секс, а и би ми станало адски неприятно.
    опитай се да се абстрахираш и ако ще ти е по-лесно просто се опитай да си изградиш лошо мнение за бившата си.

Хейли Н.
    Guest
    Може би просто не разбираш че все още имаш чувства към бившата ти .. Защо не се срещнете и не се разберете - може и на нея да й липсваш ( мое мнение )

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Котка. Виж мнението
    Май не е напълно вярно, че нямаш никакви чувства към нея.
    .

Просто не си преодолял бившата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си