- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо свършва толкова бързо?
Priqtelqt mi swurshwa mnogo burzo kogato prawi sex s men ://
S nego ne sme zaedno samo priqteli zashtoto neiskame da stawat drami, no problema e e che kogato prawim sex ne trae poweche ot 5-7 minuti.
Tova mu se sluchwa samo pri men ...spal e i s drugi i predi nikoga ne e swurshwal burzo ...s nego se poznavame ot sigurno 1-2 godini no prawim sex ot 6-7 meseca...No molq wi obqsnete mi zashto stawa taka....na men tukmo zapochne da mi stawa qko i toi swurshi...i toi weche zapochwa da se drazni ot towa ...no i toi neznae zashto samo pri men swurshwa za 5 min...Molq wi mnogo da mi obqsnite zashto e taka ://)
1. Пиши на кирилица.
2. Сигурно го възбуждаш много.. Няма друго обяснение..
3. Не повтаряте ли?
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Правете го с презерватив, така ще му е по трудно и ще трае по дълго, но път усещането ще е различно. Бъди спокойна защото има мъже които свършват при вида на гола женаDD
Може и при другите момичета да свършва бързо, просто да го е срам да си каже.
Пише се на кирилица а за свършването просто много го възбуждаш.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Може просто много да го възбуждаш няма от какво да се притесняваш
Или просто си е такъв, или яко го възбуждаш, а това дори трябва да те ласкае. Защо не пробвате няколко пъти да го направите? При втория опит ще му е по-трудно да свърши примерно.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
лидерин със 200 ром и ще ти зачерви .............. Менделей е великда живее секса
![]()