- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родителите ми.
Никога не се бях стряскала така..
Чувам ги как правят секс то поне от 9-10 годишна
Като станах на 13 започнах да се страхувам от повечето работи,
особено като става въпрос за училище и оценки.Но не от секс.
Досега..Може да ви звучи глупаво,да ми викате и т.н., но за мен е направо
кошмар.
Не съм ги виждала да правят секс.Само съм ги чувала.
Една нощ бях на телефона ( както винаги ) и си сърфирах из интернет.
Докато мигна всички лампи бяха изгасени. " Кога си легнаха?.."си казах и го игнорирах.
След около десет минути чух нещо.Стененето на майка ми.Беше много силно.
Аз се шокирах,при положение,че миналата година имаше рак на маточната шийка.
( Те продължиха да го правят дори и след инцидента. ) Стреснах се и се молех да спре.
Спря, но пак продължи.Аз вече бях ужасно стресната.Цялото ми тяло
започна да трепери, сърцето ми започна да бие бързо,коремът ми се сви.След минути
направо не издържах и взех слушалките,за да не чувам стененето и.
Осъзнах,че спряха когата светнаха лампите.Изчачах ги, докато не изгасиха лампите
и си сложиж слушалкити отново.Треперех,със свит корем,бързо биещо сърце и чувството,че ще повърна за цял половин-един час.
Вече ме е страх да чувам как те правят секс,страх ме е да чуя каквото и да е стенене.
Не съм говорила с тях за това,не мисля и, че ще говоря някога за това..
Явно не са от най-тихите, но е напълно нормално е да правят секс. Ти явно още си малка за тези неща, щом го намираш за толкова ужасно и ти създава подобен психически дискомфорт. Вечер стой по-често със слушалки и си гледай/слушай разни неща.
Надявам се все пак обитавате различни стаи?
Welcome to the Jungle...
Да,само, че са една до друга
Миличкото.
Трябва да кажеш нещо, не е нормално това поведение, щом толкова те смущава.
По-голяма сестра или брат имаш ли?
А аз, като бях малък бях бесен на баща ми, като се заключат в тяхната стая.. Нарочно се държах детинско, казвах, че ме боли нещо или се разболявах, за да ми обръщат повече внимание и да се спрат, защото ревнувах..
Намекни им по очевиден начин.
Мисля, че ревнуваш!
Може след 20 години и ти да правиш така с мъжа ти, едва ли ще се замисляш...
Или си поговори с тях, че понякога вечер са шумни, или си стой със слушалките.
Може просто да не знаят, че се чува.
Мен би ми било доста неудобно да говоря с нашите за сексуалния им живот, но в случая май това наистина е най-доброто решение.
Резервния вариант са слушалките.
Аз знам как ще да се оправиш. Докато го правят излез от стаята си и се направи, че отиваш в кухнята например, ама излез шумно- като с гръм и трясък, по пътя вдигни шум- счупи чаша или нещо от сорта, да се чуе, после си влез в стаята. Можеш само да гадаеш какво ще си мислят вашите, че се случва с теб. Така без да им казваш нищо ще се замислят за случилото се и ще се засрамят. Ако от първият път това не подейства, втори път направиш ли същото гарантирам ти, че 150% вече няма да ги правят тия мизерии.
На пръв поглед това може да ти изглежда глупаво и смешно, но повярвай ми на подсъзнателно ниво от тяхната гледна точка на възрастни, докато майка ти крещи от оргазми в апартамента дъщеря и да вдига шум и нещо да се троши, два пъти при същия случай, повярвай ми, че стореното от теб ще има силата на цял скандал вдигнат от теб във връзка с това което правят
И вариант 2- той е по-интелигентен. Ако имаш колонки на компа, докато тя вика увеличи рязко музиката така, че те да те чуят. След малко намали. Ако пак я чуеш веднага пак увеличи. Така на момента ще се усетят защо го правиш. Това ще е един вид звукова комуникацияИзбери си един от двата варианта, в зависимост колко си нервирана.
Просто няма как да разговаряш с тях за секса им, невъзможно е. Не можеш да им кажеш- " тате мамо може ли като правите секс да сте по-тихи", или пък "мамо снощи да не ти беше лошо, че нещо чух, че много викаш, пък и така всяка вечер д ати кажа чувам, че ти прилошава.."Единственото което ти остава е да "направиш" нещо, по което да те разберат.
Последно редактирано от Div4uk : 11-02-2013 на 09:56
Ам..съвсем нормално си е, просто намекни, както по-горе са ти казали и не се притеснявай толкова.
Нормално е да ти е неприятно, защото сме така устроени, че да не възприемаме родителите си като сексуални обекти. Не си малка предполагам. Купи си тапи за уши, ако не ти стиска да им намекнеш по някакъв начин, защото те явно не са много тактични.
Радвай се иначе, че вашите имат редовен секс. Явно се харесват и обичат още, което значи, че е голяма вероятността да останат заедно до живот и да ти спестят много главоболия. Всички деца на разведени родители биха дали мило и драго да са на твое място.
Ти не би ли правила секс с приятеля си, ако спеше всяка вечер до теб?
Приеми го така, че вашите са здраво семейство, обичат се и се желаят и благодарение и на добрия секс един с друг са останали толкова години заедно, изгледали са те ЗАЕДНО и не си се влачила по съдилища, не си била дете на разведени родители. Сексът си е нещо нормално между един мъж и една жена.
Последно редактирано от Sh@d0w : 11-02-2013 на 12:05
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нормално да не ти е приятно но просто им намекни както казаха по-горе
Е чак извратеняци .. Надали хората знаят, че тя чува, а и тя е голяма и не си ляга рано - не могат да я чакат да си легне, тя си е вечно вкъщи - а и не върви да ходят по хотели, за да правят секс, ебаси.
Нашите не правят секс, до 8ми клас спях с майка ми в спалнята, сега като се прибирам на 2-3 месеца - пак спя при нея - баща ми си спи на долния етаж ( мен просто ме е страх в тази къща да спя сама ).
Та не съм имала тези проблеми, реално не съм виждала нашите и да се целуват.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...