.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Трябва ли да си купувам Ескапел ?

Вчера имах полов контакт с приятеля ми . Не използвахме презерватив , но той не свърши в мен . Всичко вървеше добре говорихме си и някъде горе долу след 1 час го направихме отново . Имам подозрение , че има шанс да забременея тъй като след 1-вия път той не се изми и мисля , че е възможно да са останали сперматозоиди по члена му . Успокоявам се , че не бях в овулация , но не съм сигурна сега дали трябва да си купувам хапче Ескапел . Бих била благодарна ако ми дадете съвет какво да правя . Благодаря предварително

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Wukks Виж мнението
    Вчера имах полов контакт с приятеля ми . Не използвахме презерватив , но той не свърши в мен . Всичко вървеше добре говорихме си и някъде горе долу след 1 час го направихме отново . Имам подозрение , че има шанс да забременея тъй като след 1-вия път той не се изми и мисля , че е възможно да са останали сперматозоиди по члена му . Успокоявам се , че не бях в овулация , но не съм сигурна сега дали трябва да си купувам хапче Ескапел . Бих била благодарна ако ми дадете съвет какво да правя . Благодаря предварително
    Добре ... 1 минута + минимум усилия се искат за едно подмиване.
    В тоя раздел масово сте низвергнали хигиената значи.
    Както и да е,не си бременна,по-скоро мърлява ...
    нвм
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Оф ко нападате веднага ве баси хората.Спокойно мила има много малък шанс да си бременна, но все пак си купи ако искаш, за да си спокойнa и другия път момчето да се изпишка или да се измие и тогава го правете пак

Здравей, напълно съм сигурен, че не си бременна. Помисли какво си написала, не знам кой клас но спермозоидите не са активни, извън яйцеклетката. Няколко са неща са нужди за оплождането и едно от тях е „ качествен спермозоид „, така, че бъди спокойна. Но много е важно да се информираш преди да задаваш въпроси, това е много лесно в днескашно време.

Голям фен Аватара на Котка.
    Защо не мислите преди да направите нещо?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Добре ... 1 минута + минимум усилия се искат за едно подмиване.
    В тоя раздел масово сте низвергнали хигиената значи.
    Както и да е,не си бременна,по-скоро мърлява ...
    нвм
    Толкова си права !

anonymous708973
    Guest
    А вие защо сте на мнението, че измиването помага?
    Освен ако не може да си го измие от вътре, и да го е мил, и да не го е, няма абсолютно никакво значение за забременяването. А пък след един час... не.

Трябва да се изпикае момчето, не да се мие (ако ще да се мие за чистота, но не като мярка против забременяване). Полова система. 8 клас.

луда работа с тос секс днешните лапития не ги ебе преди да действат вече като се оплескат здраво почват да се притесняват

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Нищо ти няма.. т'ва с останалите сперматозоиди са някакви отживелици и теории.. Аз до преди 2-3 години изобщо не знаех, че трябва след първия тек да ходя, да пикая, да се мия /говоря ако завтаряме/.. Лягаме си, гушкаме се, после свирка и после пак .. и пак .. и така..

Преди години ги нямаше тия работи, сега много четете интернет и слушате "образованите" си приятели... Не си бременна, няма и да бъдеш.. Иначе аз щях да съм човека с най-многодетното семейство в България..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

anonymous708973
    Guest
    Като нямаш кво умно да кажеш, не казвай нищо.
    В тоя форум се дават акъли да се ползва презерватив, а не как да не ползваме и пак да не направим гафа.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В тоя форум се дават акъли да се ползва презерватив, а не как да не ползваме и пак да не направим гафа.
    В този форум, отдавна ,рядко някой дава читави съвети.
    maDamn

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Не ми носи от 9 кладенеца вода ако обичаш.. Аз пък в този форум казвам на хората да не изпадат в панически страх и да се психясват, защото само човек, който е минал през такова психясване знае за какво говоря...

И е много смешно в едни теми да викаш колко трудно ставали бебетата, а в други да изпадаш в дребнавост, колко лесно можело да стане белята.. Не говоря конкретно за теб, а по принцип, понеже е практика..

Надявам сега да вникнеш в смисъла на думите ми и другия път да не лаеш безидейно?
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Супер фен Аватара на prince
    Тия работи започнахте да ги лапате като бонбони ... тцтц

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Не ми носи от 9 кладенеца вода ако обичаш.. Аз пък в този форум казвам на хората да не изпадат в панически страх и да се психясват, защото само човек, който е минал през такова психясване знае за какво говоря...

И е много смешно в едни теми да викаш колко трудно ставали бебетата, а в други да изпадаш в дребнавост, колко лесно можело да стане белята.. Не говоря конкретно за теб, а по принцип, понеже е практика..

Надявам сега да вникнеш в смисъла на думите ми и другия път да не лаеш безидейно?
    Добре че си единственият, който е минал през психясване
    АЗ не изпадам в дребнавост, нито съм за панирането. Но ти не можеш да й говориш подобни глупости, защото ако забременее, няма ти да й гледаш детето, нали?
    Факт е, че ако приятелят й не се изпикае преди да повторят, останалата сперма може да си свърши функцията. Не си малък, мисли преди да говориш.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Нищо ти няма.. т'ва с останалите сперматозоиди са някакви отживелици и теории.. Аз до преди 2-3 години изобщо не знаех, че трябва след първия тек да ходя, да пикая, да се мия /говоря ако завтаряме/.. Лягаме си, гушкаме се, после свирка и после пак .. и пак .. и така..

Преди години ги нямаше тия работи, сега много четете интернет и слушате "образованите" си приятели... Не си бременна, няма и да бъдеш.. Иначе аз щях да съм човека с най-многодетното семейство в България..
    +1

Мега фен Аватара на Rabalka

+1 и на това сащо.Иначе пантерката е пичка ама е доста найвна понякога.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Йеп.. Той Ескапела е като тик-так..
    Давай пий за щяло и не щяло...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

тея акъли щом ги даваме явно има защо ама няма кой да да се замисли вече като си нахулите някоя болест или забремените-забременеете почвате да се вайкате и да викате кво да правя сега

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Йеп.. Той Ескапела е като тик-так..
    Давай пий за щяло и не щяло...
    ++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си