.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 163
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy

Шитсторма следващите няколко страници ще е епичен..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Нямам толкова широк набор от думи Лин
    Не мисля че съм използвала кой знае какви клишета освен това с перфектните хора .

Супер фен Аватара на bilqnavod
    НЕ НЕ НЕ И НЕ! НЕ БИХ

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    1.Не бих тръгнаал с човек които не превлича външно ако ще и да е с най-добрият характер .
    2.Но също така съм на мнение че в очите на човек красота е субективна . (...) 3.Нима кпърво не сме привлечени от нея когато видим някой . 4.Не се влюбваме веднага в характера (...) 5.Въобще не вярвам че като видите някой или някоя си казвате-Охх тя е прекрасен човек.
    Да, права си. Освен това, което спомена са само 5.

Ахам . Ми то аз без клишета не мога да се изразявам
    Ама и в клишетата има доза истина . Ок ще опитам да го каза без тези клишета

Лично за мене има и хубави и грозни хора . Въбоще не ми пука ,че за съседката този е хубав . По улицата срещаме всякакви хора, и съм на мнение че колкото ,и да сме толератни си има отблъкващи хора като цяло . Не мога да се влюбя в характера ако не харесвам външния вид .

Така по добре ли е ?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Най-малкото, ако един човек не ме привлече с нещо във външния си вид, аз няма да тръгна да го опознавам като потенциален партньор за връзка и няма да се стигне до опознаването на характера.
    Не става въпрос да е като излязъл от списание, трябва поне нещо от външността му да те грабне. Каква връзка ще е, ако не се чувстваш физически привлечен от партньора си?

ПП.Не съм чела миналите мнения и не знам дали не повтарям някого.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Най-малкото, ако един човек не ме привлече с нещо във външния си вид, аз няма да тръгна да го опознавам като потенциален партньор за връзка и няма да се стигне до опознаването на характера.
    Не става въпрос да е като излязъл от списание, трябва поне нещо от външността му да те грабне. Каква връзка ще е, ако не се чувстваш физически привлечен от партньора си?

ПП.Не съм чела миналите мнения и не знам дали не повтарям някого.
    А , ако е зима и е облечен с кожи и загърбен с шал, ко прайш. :Д

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    загърбен с шал
    ???

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    ???
    да.
    и с очила за да не влизат в очите му сняг през снежната буря на полярната нощ

Не, не чудех се какво значи "загърбен", че и с шал?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Ако я намирам за грозна - никакъв шанс. Ако е грозна, би ме отблъсквала дори да си общувам с нея.

Обаче съм изпадал в ситуации, в които съм бил привлечен от пички, които не са били изкъртващо яки. Миналата година една ми завъртя така главата, че не можех да мръдна. И не беше дори от отчаяние. Нещата не станаха, после си хванах гадже, което е значително по-секс от нея, ама се е случвало да я срещна и след това и дори самото ѝ присъствие ме хипнотизираше. Привличането се случва, външния вид играе голяма роля, но не е само той, играят също роля гласа, жестовете, това как говори, и като цяло, дали ми комуникира еволюционната информация, че става за това да ми произведе потомство. :Д

Но тя може да не беше толкова красива, ама беше лицеприятна. Ако не беше, нямаше какво да направи, за да ме привлече.

И нека да не забравяме, цинично или не, гаджето е и за пред хората. Много различно действа на самочувствието да се покажа с гадже, което събира погледите.

Мега фен
    Не, не чудех се какво значи "загърбен", че и с шал?
    добле, забулен

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    И нека да не забравяме, цинично или не, гаджето е и за пред хората. Много различно действа на самочувствието да се покажа с гадже, което събира погледите.
    Да, по-евтино е от S-класа и по-лесно от това да имаш самочувствие и покритие без да ти е нужна показност.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не, не бих. За да ходиш с някого, трябва да има и сексуално привличане. Не знам как ще искам да правя секс с някоя, която не ми харесва.

Ай сиктир!

Това че е грозен не е от значение.. стига ти да го харесваш и той да те привлича..

Цитирай Първоначално написано от SaraBakdonis Виж мнението
    Това че е грозен не е от значение.. стига ти да го харесваш и той да те привлича..
    Аха вярвай си в думите от миналия век .
    Като е грозен как ще я привлече ?

Да, по-евтино е от S-класа и по-лесно от това да имаш самочувствие и покритие без да ти е нужна показност.
    А тука си в грешка. Някои хич не излизат по-евтино.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Не, не бих. За да ходиш с някого, трябва да има и сексуално привличане. Не знам как ще искам да правя секс с някоя, която не ми харесва.

Ай сиктир!
    Е тва трябваше да кажете, к'ви бяха тия теории и простотии, опъвате нек'ви чаршафи по 30 реда..
    Като чели е няк'ва ебати философията..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    BG
    А , ако е зима и е облечен с кожи и загърбен с шал, ко прайш. :Д
    Е, екстри ся ;д
    Ставаше въпрос ако не се видим на Северния полюс, примерно.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А тука си в грешка. Някои хич не излизат по-евтино.
    Е, надали ще похарчиш четвърт милион по тях...

Мега фен
    Е, екстри ся ;д
    Ставаше въпрос ако не се видим на Северния полюс, примерно.
    По принцип, освен да ти хареса в лице, предполагам, че и в тяло. Да, обаче ся при нормално есенно време, на умерените ширини, хората ходят облечени с фланелки - дълъг ръкав и някоя грейчица . При нас е по-лесно, защото като ви гледаме, вие носите притиснати дрехи и си личи протеинчето у вас. Обаче например да кажем плочките и релефа - се заакрива от рапарксите дрехи, и какво става тогава? :

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Кви плочки, къв релеф, аз съм със шкембак и пак ги пръскам от кеф?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Кви плочки, къв релеф, аз съм със шкембак и пак ги пръскам от кеф?
    тук се намесва и характера

Град
    BG
    По принцип, освен да ти хареса в лице, предполагам, че и в тяло. Да, обаче ся при нормално есенно време, на умерените ширини, хората ходят облечени с фланелки - дълъг ръкав и някоя грейчица . При нас е по-лесно, защото като ви гледаме, вие носите притиснати дрехи и си личи протеинчето у вас. Обаче например да кажем плочките и релефа - се заакрива от рапарксите дрехи, и какво става тогава? :
    Някой ако ми харесва като общо излъчване, и без плочки да е, няма да го върна. Въпросът е, че добиваш някаква обща представа з външността му, която като цяло ти допада и тогава тръгваш да опознаваш характера му.

Мега фен
    Някой ако ми харесва като общо излъчване, и без плочки да е, няма да го върна. Въпросът е, че добиваш някаква обща представа з външността му, която като цяло ти допада и тогава тръгваш да опознаваш характера му.
    Напълно съгласен съм с това, просто ми беше любопитно при момичетата как става това привличане,ако тялото е закрито. Явно в голям процент само по лицето и горе-долу по общото телосложение . Някой път не се ли случва някой да ви е все тая, а като махне фланелата си - да го харесате, чак тогава?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си