- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с човек, който намирате за грозен?
Шитсторма следващите няколко страници ще е епичен..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нямам толкова широк набор от думи Лин![]()
Не мисля че съм използвала кой знае какви клишета освен това с перфектните хора .
Ахам . Ми то аз без клишета не мога да се изразявам![]()
Ама и в клишетата има доза истина . Ок ще опитам да го каза без тези клишета
Лично за мене има и хубави и грозни хора . Въбоще не ми пука ,че за съседката този е хубав . По улицата срещаме всякакви хора, и съм на мнение че колкото ,и да сме толератни си има отблъкващи хора като цяло . Не мога да се влюбя в характера ако не харесвам външния вид .
Така по добре ли е ?
Най-малкото, ако един човек не ме привлече с нещо във външния си вид, аз няма да тръгна да го опознавам като потенциален партньор за връзка и няма да се стигне до опознаването на характера.
Не става въпрос да е като излязъл от списание, трябва поне нещо от външността му да те грабне. Каква връзка ще е, ако не се чувстваш физически привлечен от партньора си?
ПП.Не съм чела миналите мнения и не знам дали не повтарям някого.
Ако я намирам за грозна - никакъв шанс. Ако е грозна, би ме отблъсквала дори да си общувам с нея.
Обаче съм изпадал в ситуации, в които съм бил привлечен от пички, които не са били изкъртващо яки. Миналата година една ми завъртя така главата, че не можех да мръдна. И не беше дори от отчаяние. Нещата не станаха, после си хванах гадже, което е значително по-секс от нея, ама се е случвало да я срещна и след това и дори самото ѝ присъствие ме хипнотизираше. Привличането се случва, външния вид играе голяма роля, но не е само той, играят също роля гласа, жестовете, това как говори, и като цяло, дали ми комуникира еволюционната информация, че става за това да ми произведе потомство. :Д
Но тя може да не беше толкова красива, ама беше лицеприятна. Ако не беше, нямаше какво да направи, за да ме привлече.
И нека да не забравяме, цинично или не, гаджето е и за пред хората. Много различно действа на самочувствието да се покажа с гадже, което събира погледите.
Не, не бих. За да ходиш с някого, трябва да има и сексуално привличане. Не знам как ще искам да правя секс с някоя, която не ми харесва.
Ай сиктир!
Това че е грозен не е от значение.. стига ти да го харесваш и той да те привлича..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
По принцип, освен да ти хареса в лице, предполагам, че и в тяло. Да, обаче ся при нормално есенно време, на умерените ширини, хората ходят облечени с фланелки - дълъг ръкав и някоя грейчица . При нас е по-лесно, защото като ви гледаме, вие носите притиснати дрехи и си личи протеинчето у вас. Обаче например да кажем плочките и релефа - се заакрива от рапарксите дрехи, и какво става тогава? :
Кви плочки, къв релеф, аз съм със шкембак и пак ги пръскам от кеф?
Напълно съгласен съм с това, просто ми беше любопитно при момичетата как става това привличане,ако тялото е закрито. Явно в голям процент само по лицето и горе-долу по общото телосложение . Някой път не се ли случва някой да ви е все тая, а като махне фланелата си - да го харесате, чак тогава?