Стига се обяснява, ами бягай да му ги оближеш. Знам, че го желаеш.
изял си 4 бигмака през последния половин час и се мислиш за интересен,нищо ей ся щи спадне интереса и ще си заминеш под мотото "фишърмане остаам та щото много ми подкопаваш самочуствието"
изял си 4 бигмака през последния половин час и се мислиш за интересен,нищо ей ся щи спадне интереса и ще си заминеш под мотото "фишърмане остаам та щото много ми подкопаваш самочуствието"
мне, ще се погавря с тебе известно време, докато ми писне. останалото ще го оставя за следващия път, тамагочи.
от тея бигмакове ми се досра, отваряй устата, време да те нахраним. ;]
мне, ще се погавря с тебе известно време, докато ми писне. останалото ще го оставя за следващия път, тамагочи.
от тея бигмакове ми се досра, отваряй устата, време да те нахраним. ;]
ах колко си оригинален,като виц на слави,реално си един сак с лайна и единствената дейност,която практикуваш е точно срането,дупката на тоалетната у вас е с размерите на шахта,за да може да смогне на тия 10 кубика кафяв салам,които ти излизат през гъза секи ден
ах колко си оригинален,като виц на слави,реално си един сак с лайна и единствената дейност,която практикуваш е точно срането,дупката на тоалетната у вас е с размерите на шахта,за да може да смогне на тия 10 кубика кафяв салам,които ти излизат през гъза секи ден
ами да, затова вече ти ще си личния ми кенеф. като такъв имаш задължението да побираш всички мои фекалии, дали в устата ти, в носа, ушите или в скафандъра ти, не ме вълнува особено.
Пич аз напускам ринга , че тоя може да си спами цяла вечер , лека вечер от мен :Д
кураджия напусни ринга,после ще те последва и наднормения темплар,които хората като видят по улицата извръщат глава и е спечелил конкурс за прилика с марта вачкова