.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Thexfiles
    Guest

Мисля че съм асексуален

Не съм сигурен че темата е за тук но все пак.....
    Така.....аз съм момче на 16 години.Имах напълно нормално детство,родителите ми се грижат за мен..никога съм нямал психични травми и тн...Започнах пубертета....проблема е че до сега не съм харесвал момиче нито...ъъ съм заглеждал...може би съм но много рядко.....Не съм изпитвал нужда от самозадоволяване....
    Падам се сравнително затворен и срамежлив не мисля за еб*не......Просто сякаш нямам нужда от гадже,иначе си имам приятели....Според вас асексуален ли съм и лекува ли се?

Хай,

Много свободно време имаш и се задълбочаваш прекалено много. Спомням си малко мъгляво, но на твоите години мисля, че и аз не съм се заглеждал кой знае колко. Самозадоволяването не знам дали не е по-скоро въпрос на навик. Ще дойде момента, когато ще почнеш да постваш колко много те е наранила някоя девойка и какво да направиш по въпроса. Засега май си по-добре, лошото е, че сам не го знаеш.

Поздрави,
    Батя Skeletoner

P.S. Чети книжки, защото с всяка прочетена книга пропорционално расте и егото ти. Та имай самочувствие, трупай знания и когато жените сами те пожелаят, няма толкова да го мислиш толкова този въпрос

Не мен гей си.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Просто си педал.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не разбирам защо днешната младеж смята че ако не си ултра сексуален на 16 значи нещо ти куца.Аз също не исках да се занимавам с недоразвити тъпаци,които смятат че гърдите са най-якото нещо на света /аз бях доста развита в тази област/ и единствената им цел е да ги пипнат.Напълно нормално момче си.Има време да се тормозиш за секс.живея си живота и не им забелязвай на разгонените пубертети

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Просто си педал.
    Педал е приятел, който наричаш след като си разбрал, че са се събрали да пият и не са ти се обадил. Това си е хомо бандо.

асексуалността е ориентацията на новото време! много хора се заблуждават че са хетеро и хомо но всъщност са асексуални. със днешните стереотипи е трудно да се разкриеш че си такъв

Според мен си много малък, за да се определяш, като асексуален.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си