- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля че съм асексуален
Не съм сигурен че темата е за тук но все пак.....
Така.....аз съм момче на 16 години.Имах напълно нормално детство,родителите ми се грижат за мен..никога съм нямал психични травми и тн...Започнах пубертета....проблема е че до сега не съм харесвал момиче нито...ъъ съм заглеждал...може би съм но много рядко.....Не съм изпитвал нужда от самозадоволяване....
Падам се сравнително затворен и срамежлив не мисля за еб*не......Просто сякаш нямам нужда от гадже,иначе си имам приятели....Според вас асексуален ли съм и лекува ли се?
Хай,
Много свободно време имаш и се задълбочаваш прекалено много. Спомням си малко мъгляво, но на твоите години мисля, че и аз не съм се заглеждал кой знае колко. Самозадоволяването не знам дали не е по-скоро въпрос на навик. Ще дойде момента, когато ще почнеш да постваш колко много те е наранила някоя девойка и какво да направиш по въпроса. Засега май си по-добре, лошото е, че сам не го знаеш.
Поздрави,
Батя Skeletoner
P.S. Чети книжки, защото с всяка прочетена книга пропорционално расте и егото ти. Та имай самочувствие, трупай знания и когато жените сами те пожелаят, няма толкова да го мислиш толкова този въпрос![]()
Не мен гей си.
Просто си педал.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не разбирам защо днешната младеж смята че ако не си ултра сексуален на 16 значи нещо ти куца.Аз също не исках да се занимавам с недоразвити тъпаци,които смятат че гърдите са най-якото нещо на света /аз бях доста развита в тази област/ и единствената им цел е да ги пипнат.Напълно нормално момче си.Има време да се тормозиш за секс.живея си живота и не им забелязвай на разгонените пубертети![]()
асексуалността е ориентацията на новото време! много хора се заблуждават че са хетеро и хомо но всъщност са асексуални. със днешните стереотипи е трудно да се разкриеш че си такъв