- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ми се случи.
Тъй, мързеше ме да се логвам от друг акаунт.
И съвет не търся, просто се изповядвам. Ако има някой със сходна ситуация.
Истината е, че написах стена ъф текст. И я изтрих.
--- Случвало ли ви е да ви писне да правите секс? Случвало ли ви се е да няма какво да ви изкуши - човек, деяние, перверзия? Става дума само за хора, които водят полов живот.
Както от година-две нямам желание за връзки, в последните 5-6 месеца и за секс нямам желание. Просто ми писна от секс.
В последните месеци правя секс по 1-2 пъти за месец средно, че дори и тогава нямам чак голямо желание.
Мисля, че дойде моментът, в който всичките ми ангажименти ме пречупиха. Лошото е, че ако имам свободно време, го наблъсквам пак с някакви неща. Взех си болничен - занимавах се с един проект, точейки сополи, и ходих и в университета даже. Събота и неделя - дай, понеже от 9 до 13 съм свободна, да взема още една група, нищо, че от 13:30 до 17:30 имам други.
Единственото спасение е да се влюбя.
И мисля, че ако се влюбя, мога да дам на този човек цялото си внимание, че даже и деца бих му родила.
Ахаха, дори съм планирала по време на майчинството междувременно с какво да се занимавам, че четенето за тази работа е импосибру.
Дейба, ама не мога. Харесвам чат-пат някой много женен с деца. Или някоя друга ярка фигура в средата ми, като по някое време се усещам, че всъщност по-скоро бих спала с тях, от колко да имам взаимоотношения.
Иии, знам решението на проблема - от утре пак тръгвам на фитнес, повече секс няма да ми се доправи, но поне като намеря любовта на живота си, поне той ще ме хареса и на външен вид.
Ще използвам тотали безсмислената си тема да спомена, че няма как да очакваш някой да продължава да е с теб, ако не изглеждаш добре. Нищо не е оправдание - дори и годините.
Нее, честно, благодарна съм, че съм имала толкова разпасан сбъркан живот - нямаше да мога да оценя това да искаш да си с някого постоянно и до край - винаги ме е човъркало нещо - вече няма какво да ме човърка. Има голям шанс децата ми да не растат в семейство на разведени, йей.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Лошо е когато ти писне да правиш секс с "половинката', тъй че за сега всичко ти е наред.
Доколкото разбираме - въобще..
Аз да ти кажа и аз съм в сходната ситуация - последната ми връзка беше катастрофална, после имах няколко еднодневки и прочие.. Сега започвам да работя, имам да купувам доста скъпа техника, тъй като ще продължа да се занимавам с това, с което искам - музика... после за започват безбройни часове пред компютъра, карам и шофьорските и т.н...
Да ти кажа, тия седмици и аз не си мисля много за секс - не, че не ми се прави, но не е както преди... Остане ли време да помисля за него - тогава, иначе не.. Пък и предпочетох да се развия първо в живота до някаква степен, пък после ако е отредено да се влюбя, и то в правилния /което ще е мн. трудно/ - идеално..
Така, че не се коси, както казват хората..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Щом е изчезнала тръпката от секса, изчакай докато не намериш точния човек за теб, тогава ще се влюбиш и тръпката отново ще я имаш.
Аз също съм така но с разликата че рядко ми се е правило секс въобще.Е,имало е много разгонени периоди с хора за по една нощ,но това не се брой.Просто самата идея да отделям време на някого ей така за единия път ме изнервяше.Сега съм почти женена,ходя на работа и въртя домакинство.С мъжа ми се обичаме и определено има страст между нас,но любовта ни е на първо място.А и все се караме кой да е отгоре хаха.Моят съвет е наистина да си занимаваш ума с нещо друго.Фитнесът е добра идея.И любовта ще дойде с времето.Няма по-хубаво от това да си достатъчно зрял да обичаш и да се раздаваш и от отсрещната страна да получаваш абсолютно същото.Тогава терзанията за липса на желание за секс ще са маловажни.
минавала съм такава фаза - не искам да чуя даже за секс, преди около 2 години, някъде към 21 съм била
забила бях на вълна работа и самоусъвършенстване, така де, другият пол ме беше обидил и не желаех да си говоря с мъж като цяло, така де, безполови ми бяха всички, за секс да не говорим...беше странно забавно - работа - четене - излизане с приятелки /пиене сама/ с тях в нас/ - сън и пак, беше ми безумно добре, запознавала съм се с хора, интересувала съм се от тях, но по абсолютно несексуален начин
беше лесно, беше просто, това и търсех, за половин година някъде ми се оправиха сетивата, бях 6+
и после пак имах нужда от нещо ново
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....