.
Отговор в тема
Страница 8 от 26 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 635
    Аз нямам никаква идея .

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Последно редактирано от AliceSw : 11-04-2013 на 11:34
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на an7raks
    Очаквайте скоро и във вашият град...

Мега фен
    Аве на всички недоволни от протестиращите, които много им пречели на образованието, реда и свободното предвиждане - айде що не си заминавате в чужбина.
    Тая пантера пак я виждам притенции да писка. Полиция щяла извика. Бее ей, не виждате ли,че за Вас го правят това! Щото не е въпроса само до ученето. И най-учените да излезете ще бягате на вън,защото тук нямало да има условия. Иначе мрънката.

Как искате да стане тази цялостна промяна по-време това правителство? Комунисти, които открито и прозрачно водят диктаторски строй . Бойко поне цивилизовано си подаде оставката. Колкото и мърши да има в Герб - са по-добра алтернатива. И все пак са същите маймуни.
    Като падне това правителство, тогава може да се мисли за нова конституция.

Ми, ако хипотетично искам да ви тегля майните на всичките и искам да се запази тази кочина? Ей така, ако ми е кеф кочината и аз и още 5 милиона си я искаме? Трябва ли пак всички да ходим по гайдата на 50 хил. души?
    Мразя да ми обясняват кое е добро за мен!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ми, ако хипотетично искам да ви тегля майните на всичките и искам да се запази тази кочина? Ей така, ако ми е кеф кочината и аз и още 5 милиона си я искаме? Трябва ли пак всички да ходим по гайдата на 50 хил. души?
    Мразя да ми обясняват кое е добро за мен!
    Поредния твой СМЕШЕН коментар.
    Сам вярваш ли си в това, което пишеш или се опитваш да изкараш кон от миши гъз ?
    Аз не казвам,че разбирам. Много неща са ми неясни. Но 12 клас, ученик, да пише такива щуротии, мислейки се за много в час.... ами тъжно ,че така разсъждаваш. Поглъщал си наивно някаква информация, попиваш някакви листове и набързо си правил схемите. А на яве далеч бягаш от истината.

Много детско тълкуване..

Тези хора, окупирали университетите, имали смелост да излязат пред всички, да изявят позиции, биват слагани в центъра на присмех и оронване , вместо да бъдат окуражавани, подкрепяни и давани за пример. Жалко. А истината е, че главно те са индивидите, които търсят развитие, имат надежда , дух за бъдещето. Не го правят от бедност.
    Последно редактирано от klimatronik : 11-04-2013 на 18:59

Не, бе, питам те, а ако мнозинството не стои зад вас? Защо говорите от името на всички? Може да има хора на които да им харесва кочината, може да има такива, на които не им харесва, ама искат /примерно/ да се върне комунизма, може да има такива, които да искат да се върне царско време, а може и наистина всички да са с вас...
    Едит: Ти, ако си некадърен, и бог да те управлява, пак ще си некадърен. Факт е, че има хора, които успяват и тук, факт е, че има хора, които не успяват и в щатите.
    Последно редактирано от an7raks : 11-04-2013 на 19:06

Мега фен
    Не, бе, питам те, а ако мнозинството не стои зад вас? Защо говорите от името на всички? Може да има хора на които да им харесва кочината, може да има такива, на които не им харесва, ама искат /примерно/ да се върне комунизма, може да има такива, които да искат да се върне царско време, а може и наистина всички да са с вас...
    Искания много, но промяна иска по-голяма част от българския народ.
    Знаеш ли кои не искат нищо да се променя? Страхливците. Зависимите. Мафиотите. Връзкарите.
    Кои не протестират? Медици ли не бяха, автобусни ли шофьори?! Не малко, но няма добра организация.
    Хората се отчаяли . Такива приказки като твоите съвсем ги отказват. Всъщност на доста хора не им пука, заради това сме на този хаус . Трябва единение, но не и бездейно сдружение.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Факт, който никой не оспорва, но какво значение има, че 5 млн искат промяна, след като от тях 1млн иска едно бъдеще, 2млн. искат друго бъдеще, 1млн искат трето, а 1млн нямат идея к'во искат? Не може първия милион да казват на останалите четири какво е добро за тях.
    Едит: Не се хващайте за цифрите.

anonymous708973
    Guest
    да изявят позиции
    Да си я изявяват другаде. Защо тяхната позиция трябва да пречи на мен? Откъде-накъде някакъв мърльо на моите години ще ми каже, че днес нямам лекции?

Абсолютно същото е, като кафенето пред блока да си увеличи музиката и да не мога да спя. Неговата позиция е да привлича клиенти. Да, ама моята е спокойствие.

ЗА промяната на всяка цена, ПРОТИВ този начин на изискването й.

Мега фен
    При промяната трябва да участва всеки, който иска. След това с размяната на много идеи - ще се направи съгласувана, доколко е възможно. Отново ще има недоволни, няма да е перфектно, но поне трябва да се направят опити. Ще се подобри положението.

По-добре ли тогава да плюем протестиращите ( без напълно ясни изисквания ) и да си стоим в докато ни ограбят до стотинка?
    Оставка на правителството е най-точното искате. Няма какво да се мисли. Фигури като Пеевски - не мерси.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да си я изявяват другаде. Защо тяхната позиция трябва да пречи на мен? Откъде-накъде някакъв мърльо на моите години ще ми каже, че днес нямам лекции?

Абсолютно същото е, като кафенето пред блока да си увеличи музиката и да не мога да спя. Неговата позиция е да привлича клиенти. Да, ама моята е спокойствие.

ЗА промяната на всяка цена, ПРОТИВ този начин на изискването й.
    Добре , как искаш тогава тези хора да събудят спящия народ. Както блокират магистралата, през която пътуваш пак ли същото ще приказваш? То тогава, за да не ти пречат никъде, по-добре никой да не излиза въобще. Че спокойствието на някои принцеси ше бъде нарушено. Че една ще изтърве няколко лекции и няма ще изтърве ТООЛКОВА МНОГО материал от големите професори, които ще й предадат изобилието на рая.

Добре, будителю на спящият народ, повече няма да ви плюя, ако има нещо, то е дъжд.
    Лека ви нощ.

Мега фен
    не искам да обиждам, но би трябвало като някой мърльо дойде да ни вдига от леглото- да станем ...

Мега фен
    Добре, будителю на спящият народ, повече няма да ви плюя, ако има нещо, то е дъжд.
    Лека ви нощ.
    оф, какво ми пишеш на Вие.. аз не съм ходил да окупирам нищо

Или да му вкараме един и да си продължим съня, щото така по-ни харесва...
    Сега като се замисля, съм за протестите. Искам да стане абсолютната анархия, ей така, да има к'во да разправям на внуците.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Знаеш ли кои не искат нищо да се променя? Страхливците. Зависимите. Мафиотите. Връзкарите.
    не протестират хората, за които личният прогрес в собствената държава е далечно и неясно понятие

an7raks ти разбираш ли понятието протест като идея - искаш промяна - правиш нещо за нея, които успее да го направи, по неговия начин ще е, защото се е опитал, защото е искал достатъчно и е действал, не 'щото си е чесал топките пред компа и е изказвал универсални истини

PinkPan7her стига безумни коментари с отмяната на лекции, ако толкова важен материал е имал някой, ще си направи една лекция на открито, да не говоря, че никой от протестиращите няма да не пусне преподавател в университета, ако се уговори с тях, това е все едно да мрънкаш, че има грипна ваканция - няма да си само ти прецакана, спести си възгласите на недовоство на първокурсник, особено извън България...никой на никого не нарушава правата с протест, които е съобразен със закон и ръководство на учебно заведение /да, ако не е позволен, полицията ще има право да влезе, но е/
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

an7raks ти разбираш ли понятието протест като идея - искаш промяна - правиш нещо за нея, които успее да го направи, по неговия начин ще е, защото се е опитал, защото е искал достатъчно и е действал, не 'щото си е чесал топките пред компа и е изказвал универсални истини[/QUOTE]

Ха, я кажи една универсална истина! *премества си го в другия крачол и си почесва топките*

Мега фен
    Факт е, че има хора, които успяват и тук, факт е, че има хора, които не успяват и в щатите.
    Факт е също, че успеха на хората в корумпирана и сбъркана среда не говори добре за тях.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    /да, ако не е позволен, полицията ще има право да влезе, но е/
    Фейл.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз не знам само защо и тия от НАТФИЗ протестират (не ги знам още дали го правят) след като там половината, че и отгоре са връзкари до 9то коляно. Не са ли и те част от тоя проблем? Не е ли това вид корупция?
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Аз не знам само защо и тия от НАТФИЗ протестират (не ги знам още дали го правят) след като там половината, че и отгоре са връзкари до 9то коляно. Не са ли и те част от тоя проблем? Не е ли това вид корупция?
    Направо ти се чудя как си успял да си вземеш изпитите.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ха, с това съм съгласна :д

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Факт е също, че успеха на хората в корумпирана и сбъркана среда не говори добре за тях.
    Да, да, всички с 5лв в джоба са мафиоти, бла, бла...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си