- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някаква идея ....
Здравейте ... Ще ви разкажа накратко за какво искам помощта ви ... Миналата година харесвах едно момче, но той не ме харесваше ... харесвах го до това лято и след това просто не го забелязвах ( така и исках да стане, защото не ставаше нищо особено помежду ни ) да ама той започна да ми пише.. някакви намеци ... когато ме види ( понеже сме в едно училище ) усмихва ми се .. гледа ме почти винаги :х аз отново започнах да го харесва ... но знам, че нищо не може да се получи и в момента единственото нещо което искам в момента е да го премахна от мислите си :х някаква идея ?
Защо да не се получи? След като и той ти прави намеци, че те харесва, защо да не се опитате?
Или просто си играе с нея.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Каква е причината, че да не се получи?!?
Big or small, lies are lies!
Ами вижте не знам дали си играе с мен ... всички снимки ми е харесал .. ( не че това е от голямо значение ) и благодаря за мненията![]()
Хорица , не знам дали е заради твърде многото социални мрежи и др. глупости от сорта , ама сте забравили да си говорите ........ Говори с него на живо , недей да следиш колко снимки ти харесва и колко често ти праща намигащи човечета , то всеки е със самочувствие като е скрит зад компютър , а и от къде си сигурна , че не чати с 8-9 наведнъж и не им праща еднакъв текст .... разговорът face 2 face е безценен пробвай![]()
+ че сте в 1 у-ще и се познавате и става още по-лесен контакт
Да !! а пък и имаме часове заедно което става още по- лесно ... а за това че си пише с 8-9 момичета не мисля :д не е много общителен по принцип ако не го познавашиначе благодаря
Ами както виждаш съм написала, че не е от голямо значениеМакар, че на дали ако поне грам не съм му симпатична би ми харесал снимките, но това си е до мислене
![]()
![]()
Еми ти сама си каза колко допирни точки имате , действай ...
И това за снимките и харесванията ,за което говорите ,че няма значение не е така. :Д
Последно редактирано от Mr.Killer : 11-06-2013 на 20:22
Прави намеци, а не предприема нищо? А ти последно искаш да го премахнеш от мислите си или?