- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сладкиши
cuteproblem.net
teencute.net
sladkishiproblem.net
teensladkishi.net
^а тва вече е прекалено.
Котето радва, това другото /май нещо от рода на поровете/ ми изглежда грозничко...
Да, порове са тва. И как ще са грознички?! Адски готинки са.
:д Как ще реагираш ако ти пусна такова животинче в колата и го откриеш чак по средата на магистралата, на път към Варна?
Има магистрала Варна-Русе? O.o
Бих го взел до нас, а после ще го подаря на някого...
обичам котки, ама да не са ми в къщатаИма едни пред нас редовно си играя и ги храня и направо ме е жал за тях как ще изкарат зимата
![]()
Аз, пък, не харесвам хората, които хранят уличните животни...
Колкото повече ги храниш, толкова повече се множат и толкова повече страдащи животинки има...
И ти си донякъде прав, но тези, които са се родили вече не трябва да измират от глад. Както като има нежелана бременност - правиш аборт до третия месец или пиеш хапчета, но не оставяш бебето да измре от глад.
А, не можеш ли да не се отнасяш с животните никак. Да ги оставиш на мира и нито да ги избиваш, нито да ги храниш.
Това с храненето е прост пример за това как уж хуманното отношение води до негативни последици.
Що имаме домашни любимци е въпросът? Доста арогантно ми се вижда да държиш нещо живо затворено, щото така ти харесва на теб. Това е като да си внесеш негри да ти робуват, а ти да ги храниш и да си мислиш, че им правиш услуга.