- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Shaun T: Workouts
Доволна съм, още е рано да говорим за резултат, тъй като ги започнах преди седмица. Страшно натоварващи са и съвсем подло изглеждат доста лесни, което, разбира се, не е така :Д Иначе да, всичките клипчета показани за даден ден се правят.
Аз последните 2 седмици преустанових всякакви тренировки. Надявам се от понеделник да си продължа 2рия месец от Insanity
Днес започвам последната седмица. Кога дойде 57-ят ден. о.О MegiBoOm, колко време ти отнема всичкото това за един ден?
О, аз давам положителен глас за blogilates. От няколко месеца си тренирам с нея и ми е страшно приятно. Има резултати, поне при мен. Не са кой знае какви, но пък поне се поддържам стегната. Значи за календара - следваш си всички упражнения за деня. Тях ги има и в нейния блог и в youtube. Има си и почивка. Абе общо взето е супер.
Ох сега се върнах от уикенд в Албена където шведската маса ми разгони фамилията...това доста ми харесва като идея и мисля и аз да ги започна :3..ама пак да си правим тема ли какво..?
Shh...<3
Тъй като много хора гледат темата и сигурно има и такива, които се колебаят дали да започнат с Инсенити, реших да ви спретна едно колажче.Искам 1-во да кажа защо си заслужава целия този труд и постоянството 60 дни. Това е най-голямото предизвикателство, което някога бях поемала. Има резултат от програмата, но всичко си е съчетано с храненето, разбира се.
![]()
![]()
http://www.blogilates.com/ Значи това е сайта. За да получиш паролата за календара се абонираш. И например за днес имаш 3 тренировки, които трябва да направиш. Не са много дълги, супер приятно е да си тренираш. А ако не ти се следва календара може ти да си избереш от всичките и упражнения и сама да си изготвиш програма. Ако обаче досега не си правила пилатес ти препоръчвам да започнеш с календара за начинаещи. http://blogilates.zippykid.netdna-cd...lendar-new.jpg Ами общо взето е това ако още нещо те интересува питай!
Да попитам: Понеже започнах T25 и вече съм на 4-тия ден, но като цяло програмата включва само алфа и бета, а чух че има и гама част. Някой правил ли я е?
Евала,момиче!Наистина много добри резултати за 60 дни!Надъхана съм и аз започвам първо с 30 days shred, после минавам може би на другата програма на Джилиян плюс се храня доста по-здравословно.Е,това само от 6 дни,но определено се чувствам по-добре.Мисля скоро и да започна зумбата,защото ми е любимото мъчение!!!Правя на блогилатес упражненията като за начало че да не ми дойдат в повече другите програми. Та решена съм до Коледа да смъкна един размер поне от мен.Успех на всички трениращи
Уау .. чудесни резултати и то само за 60 дена !! Поздравления !! Голяма разлика , бравоби ли споделила как точно си се хранила , с диета или по-здравословно (по свой начин ) ?
Предлагам идея за тема,за да не спамим навсякъде.Нещо като менюто ви за днес,но да пишем как се храним здравословно и според определен режим.Така всеки ще може да намира нови и интересни идеи от режимите на другите отслабващи.
^ Съгласна. Иначе- всичко опира до култура на хранене. Разбрах, че не съществува такова като "Не мога да се нахраня без хляб." Също така това, че ходиш на училище или на работа не е никакво оправдание, че не можеш да ядеш нищо друго освен банички и кола, защото нали няма зеленчуков магазин наблизо. Всичко се крепи на едни стереотипи, никому ненужни, но всеки накрая се опира до тях. А и тези "cheat" дни- еми не го разбирам това- храниш се с храна, към която тялото ти тъкмо привиква и започваш да виждаш положителни резултати и накрая.. баам - тъпчеш се с чипс и вафли. Аз не се храня под някакъв режим- просто не искам тялото ми да е кошче за отпадъци. По-конкретно - не, че не ям сладко. Но това не са меденки, кроасани, сладолед, а по-скоро мед с орехи, печени ябълки с канела, лъжица тахан с мед и др. Най-обичам да се смея на хората, които упорито ми твърдят как човекът се нуждаел от шоколада Милка, в който разбираш ли е пълно със захар или как плодовите сокове по магазините не били вредни, защото не са газирани. о.О Еми - култура на хранене. И вредно не е само това, от което буквално тече мазнина. Има много тънкости, но няма да спамя повече- пускайте темата и да обменяме опит.![]()
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BD%D1%8E
Реших да направя темата.Заглавието е плагиатствано от мнението на Барби.Айдее идвайте да обсъждаме манджички хаха
Аз открих вчера, че имам проблем със Streching видеото от алфата на T25. Прескача ми от 23 на 12 мин. Та да питам някой от хората, които я правиха, откъде си свалихте t25? Имахте ли някакви проблеми с клиповете?
Бях го качила специално за едно друго момиче, но няма проблем и ти да го ползваш - http://www.youtube.com/watch?v=ivgRg-cOYao
1ви ден, чувствам се все едно съм от кашкавал, а докато започна да го правя като хората времето за упражнение минаваше половината. силно се надявам при повечето от вас също да* е било така..
Последно редактирано от cw3tty : 10-25-2013 на 18:27
Дай да я ъп-неме тая тема малкомисля да започвам Insanity ама ще може ли някой линк да даде?
едит: уу първия фит тест го свърших...абе всичко окей ама тая Таня много я мразя не знам защо..още от T 25..![]()
Последно редактирано от TheBlackPanther : 11-05-2013 на 07:53
Shh...<3
Хайде и аз да се впиша. Почнах Т25 и днес ми беше 2-ри ден. Лятото с тва ходене до БГ поразвалих резултатите които успях да постигна и го съзерцах като си направих нови снимки преди да почна да тренирам сега. Аз си промених календара понеже почнах четвъртак и не видях че календара е от понеделник за това почивният ми ден ще е вторник. Преди да почна Т25 правих и други кардиота и упражнения за ръце,крака и корем. Днес чак мазоли ми излезнаха на палците на краката, но това е защотот тренирам с обувки с тънка подметка да не се чува много доло, ама ще им го причиня май това така или иначе хаха.