.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    абе оставете го да прави каквото иска, нека си ходи като насран и да отблъсква повечето -е не точно, щото поне фенките на justin bieber ще му се лепнат...имам странното чувство, че той тва иска.
    Искаш да кажеш че ще му се лепят всички малолетни момиченца на възраст от 5 до 14 години, защото по-големите които познавам не го харесват bieber. Тва чак толкова за да свалиш една 14 годишна пикла - която не знае още боли ли я сърби ли я - трябва яко да си го закъсал човек

П.С. напускам темата че всички от гореспоменатите момиченца ще ми се нахвърлят .......
    Последно редактирано от Illusion772 : 11-09-2013 на 08:40

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Искаш да кажеш че ще му се лепят всички малолетни момиченца на възраст от 5 до 14 години, защото по-големите които познавам не го харесват bieber. Тва чак толкова за да свалиш една 14 годишна пикла - която не знае още боли ли я сърби ли я - трябва яко да си го закъсал човек

П.С. напускам темата че всички от гореспоменатите момиченца ще ми се нахвърлят .......
    Що да е яко закъсал? Ами ако и той е на 14 години? Иначе с останалото съм съгласна, мдъ.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си