Защото скоро, няма да им се оправи държавата. Защо е пълно с емигранти от целия Арабски свят, които мечтаят за каквото и да е европейско гражданство?
Не съм в главите им и не мога да ти кажа за какво си мечтаят. България е една от най-нежеланите дестинации за всеки близкоизточнец с малко акъл.
И за коя държава, която скоро няма да се оправи, говориш? Турция ли? ъъъ
Не съм в главите им и не мога да ти кажа за какво си мечтаят. България е една от най-нежеланите дестинации за всеки близкоизточнец с малко акъл.
И за коя държава, която скоро няма да се оправи, говориш? Турция ли? ъъъ
Е, аз говорех за Турция, която е рай за всички мюсюлмани, бягащи от сирия, които искат лесно да изградят стабилно семейство в случай, че се установят в държавата, в която пристигат.
Последно редактирано от dimitar., : 11-09-2013 на 19:50
Е, аз говорех за Турция, която е рай за всички мюсюлмани, бягащи от сирия, които искат да имат стабилно семейство.
Да, ама турците са си баш националисти. Не признават никакви малцинства и подобни простотии, всичко де що е в границите на Турция е турчин. Не е като тука да им се обръща толкова внимание...
Да, ама турците са си баш националисти. Не признават никакви малцинства и подобни простотии, всичко де що е в границите на Турция е турчин. Не е като тука да им се обръща толкова внимание...
Само не ми давай Турция за пример, че там там такива религиозни фанатици има.. Никаква демокрация. Гледахте протестите. Гледахте правителството какви номера им върти. Ограничават човешките им права.