- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да му пиша?
Здравейте,имам малък проблем значи едно момче което познавам от някъде 2 години..преди ходеше с една приятелка,но скъсаха и оттогава не сме излизали..преди няколко седмици почна да ми пише,обаче като си пишем как си,какво правиш и някакви такива и разговора приключва..кажете някаква тема на разговор![]()
Последно редактирано от xxbieberbitchxx : 11-09-2013 на 10:52
питай го каква музика слуша,прати му поздрав или нещо, оттам ще потръгне, или го питай нещо за училище![]()
"Qdesh li laina pi4"
100% гаранция, че няма да е чувал подобно нещо от момиче.
Говорете си за цици - той се интерсува, ти си имаш...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Знам какво е. Кофти е да забиеш и да не знаете какво да си кажете. Ама по-лошо е на живо да ти се случи това. Има хора ,с които мога да си говоря с часове ,а има и такива ,които след 2 минути приключвам разговор.
Зависи от това на колко години сте. Едва ли темата за Прехода ще му е интересна. Разбери какво обича - коли, филми, музика. Разпитай го за живота му - родители, семейство, кой му е най-готиния спомен, кой му е най-скапания, готини преживявания, бивши гаджета... Хем ще научиш много за него - за това какъв човек е и какво обича, хем ще се сближите. Съответно не забравяй, че по някое време ще дойде ред и ти да разправяш. Така че не питай за неща, за които не искаш да бъдеш попитана![]()