.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Тема: :X

Hybrid View

Повече от фен Аватара на ranieri
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Проблемът е в това, че на ходжата му се пее, а камбанарят на църквата до вас е мързелив?
    Невероятен аргумент ... Еми като искаш да ти пее извикай го да ти пее ,но аз не искам да ми натрапват нещо което НЕ ми е меко казано приятно.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    Невероятен аргумент ... Еми като искаш да ти пее извикай го да ти пее ,но аз не искам да ми натрапват нещо което НЕ ми е меко казано приятно.
    Никой не иска да му натрапват нещо, което му е неприятно. Но до нас често минават коли. Често деца крещят. От колите излиза чалга. От децата също. Да убия ли инженер димитров и архитекта на Димитровград или да се преместя?

Повече от фен Аватара на ranieri
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Никой не иска да му натрапват нещо, което му е неприятно. Но до нас често минават коли. Често деца крещят. От колите излиза чалга. От децата също. Да убия ли инженер димитров и архитекта на Димитровград или да се преместя?
    Убиий го ,ако искаш знам ли , ти си решаваш . Но аз съм решил да не ми пречат такива хора каквито казах.

Ако исляма е толкова миролюбив колкото казваш ,защо западна Европа е наводнена от мюсюлмани ,които бягат от иначе толкова хубавите закони на Шериата.
    Последно редактирано от ranieri : 11-09-2013 на 19:15

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    Убиий го ,ако искаш знам ли , ти си решаваш . Но аз съм решил да не ми пречат такива хора каквито казах,
    Ще го убия и ще подлежа на наказание. Ти на по-голямо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си