.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Поредния Проблем

писал съм много теми за закъснението на моята приятелка но все си е идвало закъснява и с 2 3 4 5 дена понякога 1 седмица и и идва но този месец ни се случи нещо различно тряше да и дойде на 1 2 днеска е 7 от 2 дена има бяло течение и я боли от какво може да е това бяло течение до сега не е имала или поне не го е усещала бялото течение може ли да е признак за бременост защото не съм запознат много а й докато има бяло течение може ли да си и дойде цикъла или докато го има това течение няма да и дойде моля за отговори секс винаги правим с презерватив понякога си позволяваме в самото начало да го започнем без но то това е за 1 2 мин даже по малко дори аз не отделям секретна смазка. моля за отговори и бъдете коректни . и неможе да идем на генеколог защотот не е пълнолетна а тяхните не знаят че водим полов живот

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mouzes Виж мнението
    и неможе да идем на генеколог защотот не е пълнолетна а тяхните не знаят че водим полов живот
    Добре, стана ясно, че си глупав трол.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Това, че не е пълнолетна няма абсолютно никакво значение. И не е бременна, а ако продължава да и закъснява нека иде на гинеколог, не и трябва родител за това.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Това, че не е пълнолетна няма абсолютно никакво значение. И не е бременна, а ако продължава да и закъснява нека иде на гинеколог, не и трябва родител за това.
    Това

Събирай течението в една бутилчица 0,5 и го занеси на гинеколог , щом е непълнолетна и според тебе не може да отиде без родител ......

и все пак не разбрах докато го има това течение може ли да си и дойде цикъла или не до колкото течението тя мисли че се тръкнала с съпун по невнимание по интимната област а аз мисля че и е от простуда защото тя винаги ходи с гол кръст и аз се и правя забележка но не слуша

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре да ходи на генеколог че с т'ва бяло течение не е добре

Бялото течение и спря но още не и идва 10ти ден е днес а никви признаци за цикъл само малко я боля корема днес ПОМОЩ

Бялото течение и спря но още не и идва 10ти ден е днес а никви признаци за цикъл само малко я боля корема днес ПОМОЩ
    Какво да ти се помогне ?! Сами не се ли сещате .. ОТИДЕТЕ НА ЛЕКАР .. НЕ,ПО-ЯСНА ЩЕ БЪДА .. ДА КАЖЕ НА МАЙКА СИ И ТЯ ДА Я ЗАВЕДЕ НА ЛЕКАР !! Очевидно е,че има някакъв,най-вероятно хормонален, проблем .. Ще я прегледат,ще и изпишат нещо и готово .. Не е майтап работа и не се върти всичко около половия Ви живот ..

ти не прочете ли цялата тема че няма как да идем на лекар без родител тя е непълнолетна а не трябва да разбират
    Цитирай Първоначално написано от ninesLeepy Виж мнението
    Какво да ти се помогне ?! Сами не се ли сещате .. ОТИДЕТЕ НА ЛЕКАР .. НЕ,ПО-ЯСНА ЩЕ БЪДА .. ДА КАЖЕ НА МАЙКА СИ И ТЯ ДА Я ЗАВЕДЕ НА ЛЕКАР !! Очевидно е,че има някакъв,най-вероятно хормонален, проблем .. Ще я прегледат,ще и изпишат нещо и готово .. Не е майтап работа и не се върти всичко около половия Ви живот ..

ти не прочете ли цялата тема че няма как да идем на лекар без родител тя е непълнолетна а не трябва да разбират
    Затова написах да каже на майка си и че секса няма нищо общо .. А ти прочете ли аз какво ти написах ?!

Цитирай Първоначално написано от ninesLeepy Виж мнението
    Не е майтап работа и не се върти всичко около половия Ви живот ..
    Пък като си толкова знаещ защо висиш тука? И ако мислехте вече щеше да е отишла на лекар .. Аман бе ..

Това най-вероятно се получава от притеснение съмнявам се да е бременна, но все пак препоръчвам да отиде на лекар

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    гинеколог

абе хора неможе да иде на лекар защото градът ни е малък и лекаря личния и се познава с тяхните не трябва да разбират че води полож живот няма как да идем на доктор без тяхните защото е на 16 ... попринцип цикъла и е нередовен но мин 2 месеца 1 ния си дойде на време а другия с 1 или 2 дена и закъсня преди бялото течение имаше признаци да и дойде боляха гърдите след като и дойде бялото течение и сички признаци изчезнаха и снощи само малко я боля корема сега няма бяло течение но е 10ти ден

Малко се обърках вече,
    1. Какво точно питаш?
    2. Лекар в големия град без направление - преглед, консултация, микробиология (40-80 лв.)

Толкова ли е трудно да спазваш правилата за правопис? Поне от едното уважение към тези, които се опитват да ти помагнат, ако не към това, че си българин.
    Последно редактирано от Djara : 11-10-2013 на 14:33

да отиде на гинеколог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си