- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос към хората, които смятат да се размножават
Мисля, си, че искам момиче. Като са малки правят по-малко поразии, отколкото момчетата и са по-отговорни и узряват по-рано. Освен това майката ще има задължението да я научи как да бъде жена, не аз. :Д Пък и за да установиш връзка с момче, трябва да правите разни неща заедно, а аз нещата които обичам да правя, обичам да си ги правя сам, съответно се разбирам с жени повече.
Но допускам, че виждането ми е прекалено идеализирано и да имаш момиче е толкова гадно колкото да имаш момче. :Д
Искам две момчета. Предполагам, че с тях ще имаме повече общи неща, а и малко или много ще им давам личен пример. Ако имам щерка, усещам, че ще имаме драматични отношения, затова мисля да поверя по-голямата част от възпитанието на майка й.
Welcome to the Jungle...
Момче, със сигурност. Момичетата са по склонни да кривват по грешния път и оправяне трудно има. Всичко е до възпитанието от родителя, все пак.
Бих искала да имам момиче,да си споделяме,да пазаруваме заедно,но по-добре момче,по-малко нерви :Д По-добре да знаеш,че детето ти чука,отколкото да го чукат![]()
не искам дъщеря, страх ме е, че няма да мога да я възпитам както искам
със син евентуално бих се оправила, по-малко страшно ми изглежда
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
защо сте се заблудили, че момчетата ще ви създават по-малко проблеми? обикновено като им се каже нещо, никога не слушат, все те са прави и са хванали господ за шлифера, и го казвам от впечатление от не малко индивиди от мъжки пол, малки и големи
с момичетата е кофти от тая страна, че са по-чувствителни и наистина яко ще се озори човек с тях, особено в пубертета, но са повече склонни да приемат съвети и да послушат родителите си за каквото и да било, както каза PainMonopoly правят по малко бели и поразии, и са по-отговорни, пак съдя от лични наблюдения, може просто в някаква друга среда да съм попаднала
nigga stole my bike
Аз най-много искам децата ми да не приличат на мен по никакъв начин.
Защо си мислите, че с момче ще имате по-малко проблеми ?Още повече, че като удари пубертета нещата стават съвсем непредвидими, без значение от пола
![]()