- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам,объркана съм
Здравейте,
нова съм тук,търся съвет
ииииииии такааа малко влюбена съм в най-добрия си приятел...
Как би било по-добре да постъпя,да потисна ли чувствата си?
Кажи му че просто искаш да правите секс, така ще е най - добре за двамата.
Той според теб има ли някакви чувства към теб? Харесва ли някое момиче?
Не даваш никаква съществена информация. Ако няма чувства към някое друго девойче, защо не поемеш инициативата да станете нещо повече от приятели?
мисля,че би трябвало да има чувства към мен..в смисъл държанието му е доста показателно....не знам дали харесва някоя(не сме говорили за това),но държанието му към мен е мноого по-специялно отколкото към другите
В смисъл личи си доста.
Не съм сигурна,че въобще някога той би тръгнал с мен,защото той е прекрасен,а аз...съм просто АЗ![]()
Може и да те харесва не се знае нищо но признай му чувствата си
Не разваляй нещо хубаво, заради нещо което може изобщо да не се получи. Ако няма чувства - ще е конфузно, няма как да не се променят нещата поне малко. Ако ли пък се получи нещо - то след края му, няма да ви остане нищо. Помисли си добре дали си заслужава, защото може да е просто моментно, а да развалиш едно хубаво приятелство.
Ем, ако няма друга на хоризонта и ти си привлекателна, сигурно ще стане работата.
+
Само да спомена: в един свят на луди, само лудите са нормални. Ако си "луда" по своему, то това те прави и различна, уникална по своему. Според теб, кой е по-привлекателен сред тълпата? Не е ли именно онзи, който се отличава от нея?
Не знам дали си се замисляла, че всеки си има някаква лудост, някакъв порок. Идеални хора няма, не е имало и няма да има! Съответно - дали си на 17, 18 или 30 години, ти ще си имаш кривите черти. Това не означава, че не е редно да имаш връзка или никой няма да те хареса. Просто онзи, който наистина те харесва и/или обича, ще бъде с теб заради човека, който си - със всичките ти хубави и лоши черти! Може да го дразни пушенето (примерно), но няма да те зареже заради него, защото ти си много повече неща от момичето, което си пали цигарата с кафето или когато е нервна.
Не се съди толкова строго!
Успех с момчето! Смятам, че ако сте истински приятели и нямате тайни 1 от друг, трябва да му кажеш какво мислиш и чувстваш. Ако сте ИСТИНСКИ приятели, това няма да развали приятелството ви. Ако го развали, значи не ти е приятел. А знае ли се - може пък и да излезе нещо хубаво![]()
НЕ може да става дума за "приятелство",когато ти си влюбена до уши в него.Риск печели,риск губи!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Не,хора,не ме разбирате,това е едно ИСТИНСКО приятелство което е такова вече от 1 година..наистина не искам да рискувам защото дори да стане нещо-след това няма да има нищопод истинско приятелство имам в предвид,че абсолютно всеки ден ми пише,споделяме си,виждаме се когато имаме възможност и не е за подценяване факта,че аз като цяло се паля за глупости-много пъти сме се карали за тая една година,а все още ме търпи...може би нещата трябва да си останат така
![]()
не си, защото ти и така го казваш, което доста грозно би и звучало,
искам го само за себе си,не ми харесва самата мисъл,че го деля с други(има още 2-3 близки приятелки) иии дааа ;дд
Еее, тогава избирай дали го искаш като приятел или гадже. Според мен е по-добре първото, защото дори и да тръгнете, ще скъсате и после няма да може да се погледнете в очите дори, защото знаете прекалено много един за друг /близки приятели/.
Освен... ако не се получи някакво много странно изключение и не си запазите приятелството дори и след връзката. Но това са наистина много редки случаи...