.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Към момичетата

Искам да попитам момичетата да ли им се е случвало цикълът им да закъснява с по 2-3 месеца. Моят случай е следният: в началото ми беше редовно, всеки месец както си му е редът. Но след това започна да идва все по-рядко. Ходих на лекар, направиха ми преглед, няма нищо опасно за сега. Изписаха ми лекарства вид хоромални, казват се ясмин. Октомври месец имах, но сега отново ми пропусна. Има ли ли сте такива случаи, пили сте лекарства, това въобще нормално е. Старшно много се притеснявам. Не знам какво да правя. Ако и вие сте се сблъсквали споделете, дайте мнение по въпроса. Благодаря предварително.

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    На една приятелка ѝ идва 2 пъти в годината, на друга ѝ пропуска през месец и нито една не иска да иде на лекар. Не ви разбирам.
    А ти, след като си се допитала до лекар, защо се страхуваш? Та, отговорът ми беше, да, не си единствената, на много им се случва, но не мисля, че може да направиш нещо кой знае какво.

А на тези момичета, на които им е така, оправили ли са се, станало ли им е редовно. И още един вьпрос, това опасно ли е? Защото не трябва така да прескача. И на колко години са твоите приятелки? Ако можете и да ми дадете сьвет ще сьм ви страшно благодарна.

По принцип това е проблем, който все повече се зачестява сред младите момичета и жени. Ясмин са противозачатъчни, но както и други видове, ги използват, за да регулират хормоните. Един от вариантите е да се дължи на полицистични яйчници, разпитай гинеколожката за какво става въпрос. Друг е - твърде високи нива на тестостерон. Обикновено такива проблеми се решават след раждане, но до тогава....да кажем, че познавам момичета които ако не вземат доста силни противозачатъчни изобщо не им идва.

Казаха ми, че нямам кисти. А тези високи нива на тестостерон опасни ли са? И още нещо това, че въобще не им идва носи ли някакъв риск?

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от gerincito Виж мнението
    А на тези момичета, на които им е така, оправили ли са се, станало ли им е редовно. И още един вьпрос, това опасно ли е? Защото не трябва така да прескача. И на колко години са твоите приятелки? Ако можете и да ми дадете сьвет ще сьм ви страшно благодарна.
    Не. Както казах по-горе - не искат да отидат на лекар.
    На 15 години са.

Град
    У холу...
    Нормално е дори до 18-годишна възраст да ти е нередовен. Аз имах проблеми с цикъла - липсваше ми по половин година, но това беше заради рязка промяна в диетата. Помисли и при теб да не е така. Нивата на холестерола, трябва да са в нормата, иначе спират да се произвеждат женските хормони. Пих Ясмин и от него се оправих. Само че трябва да се пие поне няколко месеца. Заслужава си, макар и минималното, покачване на теглото от него. По форумите съм чела, че жени с поликистозни яйчници са успели да елиминират кистите с този препарат. Успех все пак!
    Ушев педераст!

Благодаря, дано се регулира. А това че съм на 21 има ли значение?

Град
    У холу...
    Даже по-добре. Няма да си създадеш излишни грижи с развитието на органите ти.
    Ушев педераст!

Не се притеснявай. Горе долу до 22-25 година е нормално да има аномалии аз също се сблъсках със същия проблем но сега вече всичко е наред, няма защо да се притесняваш това поне няколко лекари са ми го казвали че докато се нормализира всичко може да има избързвания или закъснения, също така ранния полов живот също може да донесе обърки при менструацията

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не ми се е случвало да ми закъснява 2-3 месеца

Преди 5-6 години, когато се прибрахме от море ми закъсня с 2 месеца.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Не сА притеснявай.
    Единственото, което може да те стресне, е това, че хормоналните проблеми са същество гадно и упорито, и няма да изчезнат след едно пиене на хапчета.
    И аз пих хормони преди няколко години, но ги комбинирах с малко бабина медицина-чайчета от бял равнец-, и не знам дали тя или хормоните помогнаха, но засега нямам проблеми.
    Успех с лечението!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Както казаха по- горе до някоя си възраст е съвсем нормално да не ти идва редовно. На мен ми се е случвало няколко пъти.

Голям фен Аватара на Starless
    На мен почти никога не ми е идвало 2 последователни месеца, все пропуска по 1, по 2..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си