.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Hybrid View

Здравей ! аз нося брекети от известно време ,но моите брекети само на горната челюст,защото само там имам проблем и ми струваха 650 лева но всеки месец си плащам за нещата които ми слага и накрая общо ми излизат 1000 лева според мен твоите си са доста скъпички

А къде си слага своите и ако може някакви данни на ортодонта.

Здравейте!

Аз вече си свалих брекетите Много съм доволна от крайният резултат. Подредени, равни, бели зъбки
    Сега нося само вечер ритейнърите на горната челюст, а на долната на предните зъби имам залепена от вътрешната страна една лента, която ги придържа да не се изкривят пак.
    Пиша това за всички онези, които се колебаят дали да си сложат брекети. НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ!!! При всички случаи си заслужава парите, времето и усилията

Слагах ги в Бургас при д-р Светлана Милина. Напиши й името в Google и ще ти излезе сайта, телефон, адрес, всичко Аз съм много доволна от нея. Скъпо е, но си заслужава и е много мила

Question Може ли да кажеш в кой град и при кои ортодонт си си сложила брекетите ? Малко инфо ?

Цитирай Първоначално написано от LOrituu Виж мнението
    Здравей ! аз нося брекети от известно време ,но моите брекети само на горната челюст,защото само там имам проблем и ми струваха 650 лева но всеки месец си плащам за нещата които ми слага и накрая общо ми излизат 1000 лева според мен твоите си са доста скъпички
    Може ли да кажеш в кой град и при кои ортодонт си си сложила брекетите ? Малко инфо ?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си