.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Mindfucked :/

Mindfucked :/

Здравейте.Имам следния проблем.Тръгнах с едно момиче след като се беше разделила с бившия си защото и признах и нещата си станаха.Но един ден бившия и(Бабанка 11 клас аз съм 9 ,боксьор и футболист )дойде при мен и учтиво ме заплаши с бой.След което въпросното момиче отново тръгна с него,уж имала още някакви чувства към него и реши да се съберат.И дните минаваха ,но последните 3 дена всеки ден ми пише казвайки че и липсвам и т.н.Днеска стигна върховна точка като каза че е зарязала г-н Бабабнка заради мене тъй като ме обичала.Аз се влюбих в нея и сега съм адски объркан.Какво да направя така че да не си изям боя защото има голяма вероятност.Моля,помощ!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Удари го първи.

Мега фен Аватара на tori
    Не се занимавай с кифлата, като гледам не знае кво иска.

Има някакъв такъв шанс но ако стане това после толкова бой ще ям че 2 няма да виждам аз не съм някакъв напомпан тренирам само плуване а той е фитнес и спорт маниак.Никакъв шанс да го бия

Мега фен
    ми запиши се и на лека атлетика тогава.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Бягане 5000 метра.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Много знаеш какво е бой. Пък и дори да те бие здраво, ще те боли 1 час или 1 ден. Ама иначе ще останеш путка доживот.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Дано не се стигне до бой, но стигне ли се не се страхувай това ще ти изиграе много лоша шега, щом тренираш плуване ще си що-годе стегнат, удряй първи и здраво в брадичката, но гледай точно щото пропуснеш ли после може да те смели от бой ама Баща Ти е прав ще те боли временно

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Много знаеш какво е бой. Пък и дори да те бие здраво, ще те боли 1 час или 1 ден. Ама иначе ще останеш путка доживот.
    тамън пък ден ще го боли със спукани ребра, избити зъби, нещо строшено или някое сътресение.

Освен ако не иде реч за ония 'побойници', дето раздават шамарчета и те бутат с ръчички, сипейки 'остроумия'.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    господин Бабанка, ахах. :Д

Бой бе!И аз имах такъв случай преди години..исках да ходя с едно момиче,но бившия и беше с 2 години по - голям от мен и ме заплаши също,като теб..Сбих се с него и в крайна сметка той отнесе повече бой..и честно да ти кажа от цялата работа спечелих уважение от по - големите (момичето да оставим на заден план)
    Последно редактирано от TROLLDADLOLCAKE : 11-12-2013 на 21:29
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Явно не знае к'во иска не се занимавай

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Хм... 9-ти клас... Аз до 7-ми колко бой ядох... после аз ги подкарах! Струва се да се запиташ от какво те е страх повече: от това да си без нея или от това да те бият? + това - ако ония те нападне и да речем те ступа - само ще се издигнеш в очите й, съответно той ще се самопринизи във въпросните й очи. Ти печелиш от цялата работа. Ако се откажеш от нея, за да не те набият си путка! Жените и без това си имат путки, не им трябва още една! Те искат мъже! Какъв мъж си, ако те е страх от пердах? Как ще свалиш следваща мадама, ако и тя има приятел? Ами ако всеки път някой идва да ти казва "не барай мадамата" - как ще живееш? Сам? "Took a bullet in the chest - be a man about it!"

Щом те заплашва, отиваш при класната или директора и им казваш. Другият вариант е и ти да се напомпаш като него, че и повече

Супер фен Аватара на leadyflame
    Заеби тез работи, оня щял да се бие,другата пък и тя не знае къде се намира...

Голям фен Аватара на sunshine :**
    надрусай се... и това е вариант

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    надрусай се... и това е вариант
    Да, определено. Давай първа.

Тегли една майна на всички.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    axaxaxa

Авторе, и според мен тази не знае какво иска, остави я.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    И това го има като че ли... Ще има май "Троя" втора серия. Всъщност май цялата работа става не, защото онзи е напомпано агресивно копеле, а защото мадамата ви върти и двамата. Или седнете и се разберете тримата, или ако тя продължава да те мота - хич не се занимавай! Но ако я искаш, пак ти казвам - бий се!

Или действаш по метода "hit and run" или си взимаш една метална тръба да знаеш ,че няма да те догони.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 11-14-2013 на 16:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си