- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как,Кога,Защо
Здравейте! Някога искали ли сте да заговорите някое момиче което от дълго време засичате във вашият автобус.На мен лично ми се е случвало със комшийката от 2-я етажно тя не обърна голямо внимание ,но всяка сутрин (бях разбрал кога тръгва за училище...учим в едно училище) я чаках на спирката сядах до нея но бяхме на здравей здрасти.Един ден след училище режих ,че това е моят момент и трябва да действа та я питах за името фейсбука понеже бяха нови в блока та от къде е и така на татак...Та ако някога ви се е случвало нещо подобно споделяйте
![]()
С едно момиче беше така, бях и намерил номера къде живее кога отива на училище и с кой автобус и понеже е близко до нас и аз почнах да ходя с нея, сприятелихме се, но нещата не завършиха много добре :Д
Често ми се случваАма не съм от срамежливите и отивам да се запозная с даденото момче
:3
Видях едно страшно красиво момиче в градския..решиx да рискувам - отидoх и просто и казах "Здравей,не знам как да ти го кажа,но проблем ли ще е да се запознаем? "Толкова странна физиономия направи,че направо потънах в земята..а сега..сега ми е най - добрата приятелка![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Аз имам същия проблем с едно момче...от два месеца искам да го заговоря на спирката и не могаприе ме във фейсбук,но не влиза често тъй че не става така....
иначе й пиши пръв..за момичетата това е важно.. ;д