.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как,Кога,Защо

Здравейте! Някога искали ли сте да заговорите някое момиче което от дълго време засичате във вашият автобус.На мен лично ми се е случвало със комшийката от 2-я етаж но тя не обърна голямо внимание ,но всяка сутрин (бях разбрал кога тръгва за училище...учим в едно училище) я чаках на спирката сядах до нея но бяхме на здравей здрасти.Един ден след училище режих ,че това е моят момент и трябва да действа та я питах за името фейсбука понеже бяха нови в блока та от къде е и така на татак...Та ако някога ви се е случвало нещо подобно споделяйте

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    С едно момиче беше така, бях и намерил номера къде живее кога отива на училище и с кой автобус и понеже е близко до нас и аз почнах да ходя с нея, сприятелихме се, но нещата не завършиха много добре :Д

Често ми се случва Ама не съм от срамежливите и отивам да се запозная с даденото момче :3

Супер фен Аватара на Anonys
    21 век. Да искаш фейсбука на момиче.

Видях едно страшно красиво момиче в градския..решиx да рискувам - отидoх и просто и казах "Здравей,не знам как да ти го кажа,но проблем ли ще е да се запознаем? "Толкова странна физиономия направи,че направо потънах в земята..а сега..сега ми е най - добрата приятелка
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    С едно момиче беше така, бях и намерил номера къде живее кога отива на училище и с кой автобус и понеже е близко до нас и аз почнах да ходя с нея, сприятелихме се, но нещата не завършиха много добре :Д
    и аз имам такава случка така че внимавай

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    21 век. Да искаш фейсбука на момиче.
    Поне няма да дава пари за СМС-и.

Аз имам същия проблем с едно момче...от два месеца искам да го заговоря на спирката и не мога прие ме във фейсбук,но не влиза често тъй че не става така.... иначе й пиши пръв..за момичетата това е важно.. ;д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си