.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Не знам какво искам

Здравейте. Познавам въпросното момче от доста време, но погледнах на него по друг начин през пролетта на тази година и то може би защото той започна да ми пише. Пишехме си от време на време обаче аз не бях сигурна, че искам да имам нещо повече с него и отговарях малко тъпо. Виждахме се 1 път в седмицата, защото бяхме в една компания. Постепенно започнах да го харесвам обаче не знаех какво да правя и не се държах по начина, по който той се държеше с мен. Не че съм била груба, но например винаги той ме прегръщаше пръв. Лятото той замина за чужбина, но продължихме да си пишем известно време. След това той спря да ми пише, аз също. Преди около месец се върна и разбрах, че е започнал да се занимава с друго момиче, но доколкото знам не е нищо сериозно и нямат връзка. Когато излизаме с компанията, той понякога идва по-късно, защото се вижда с нея обаче продължава да се държи с мен както преди. Закачаме се и си говорим на живо, но не си пишем. Знам, че ще си помислите, че съм тъпа и че искам да им разваля всичко обаче не можете да си представите колко съжалявам, че се държах така и не го оцених, когато трябваше. Моля ви, дайте някакъв съвет или мнение.

Повече от фен Аватара на takecare
    Заглавието.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Аз съм бил на негово място и знам кво е ти наистина не знае кво искаш остави човека да си гледа новата приятелка.Писна от такива като тебе .

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Съветът ми е да пораснеш малко и тогава да започнеш да мислиш за думата „любов“, защото определено постъпваш като малка пикла и на доста хора, както каза потребителят по-горе, ни е писнало от такива като теб. Със здраве!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Съветът ми е да пораснеш малко и тогава да започнеш да мислиш за думата „любов“, защото определено постъпваш като малка пикла и на доста хора, както каза потребителят по-горе, ни е писнало от такива като теб. Със здраве!
    Особено на теб.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Уауу, врачка ли стана, бре? Или ме познаваш лично (което ме съмнява)?

Отговори си на въпроса-влюбена си в него или в идеята за него, това са две различни неща. Ако е единственото момче което те сваля, или се държи мило с тебе, това би ти повлияло да се хвърлиш в прегръдките му. Ако през тези месеци, когато го е нямало, никой не е показвал такъв интерес към тебе, си влюбена в идеята за него. Но това е по пътя на логиката, никой не може да ти каже всъщност какво чувстваш

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от takecare Виж мнението
    Заглавието.
    ++++

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от wankata7 Виж мнението
    Аз съм бил на негово място и знам кво е ти наистина не знае кво искаш остави човека да си гледа новата приятелка.Писна от такива като тебе .
    ^Това!! Наскоро с една мадама се зарязахме. Сега тя си има приятел, аз нямам никоя. До тук всичко е точно, само дето мадамата започна да ми разправя, че мислила за мен. Пробвах я и й казах, че си имам гадже, тя ми каза, че ревнувала... Аман от мадами, дето не знаят какво искат!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си