.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Samsug vs HTC

Samsug vs HTC

Не че изгарям от особено желание да давам пари за нов телефон, но тъй като сегашният доста бързо взе да "сдава багажа" се спрях на 2 модела и понеже не разбирам кой знае колко, реших да попитам вас и се надявам хората с повече знание по темата да споделят мнението си. Та Samsung Galaxy Note 3 или HTC One Max ?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    NOTE 3
    Hostis Honori Invidia

Супер фен
    за кво ти е толкова огромен смартфон, къде ще го слагаш?Вземи си samsung galaxy s2 plus,xperia z1 или нокиа 1020

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Yaiza Виж мнението
    Не че изгарям от особено желание да давам пари за нов телефон, но тъй като сегашният доста бързо взе да "сдава багажа" се спрях на 2 модела и понеже не разбирам кой знае колко, реших да попитам вас и се надявам хората с повече знание по темата да споделят мнението си. Та Samsung Galaxy Note 3 или HTC One Max ?
    Note 3 го превъзхожда в почти всичко.
    Но и аз като коко95 ти препоръчвам да си вземеш по-малък телефон. 5,7 инча е твърде много. Ти си решаваш.

И аз мисля, че Note 3 е прекалено голям и аз го искам много дизайна му е прекрасен както и самия телефон ама е много голям, но по добре HTC си вземи или xperia z1 той също е много як

Цитирай Първоначално написано от DirtyDirty Виж мнението
    И аз мисля, че Note 3 е прекалено голям и аз го искам много дизайна му е прекрасен както и самия телефон ама е много голям, но по добре HTC си вземи или xperia z1 той също е много як
    Z1 е невероятен!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Z1 е невероятен!
    +1, ама е 170g , с 8 грама повече от note 3.

Няма значение, поне е с горе-долу нормален екран. Тва, което най ме кефи е, че наистина е водоустойчив. Можеш да си го цъкаш и под вода.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    От една седмица съм с Note 3. Мощност на лаптоп и пълен с възможности. Малко е неудобен за разговор. Седи голям в ръката,

Ами на мен ми трябва за работа и като поразпитах ми казаха, че тези двата са доста добри като цяло и имат доста функции, които използвам. Така че не ме вълнува колко е голям или колко тежи, за мен е важно да ми върши работа. А попринцип по параметри HTC го дават да е по-голям....Виждам, че всеки си посочва някакъв модел, но ако може да ми кажете защо, ще съм много благодарна. Смисъл търся мнение от някой, който ползва един от телефоните и да ми каже плюсовете и минусите, за да мога да се ориентирам горе/долу.

HTC! Много по- добри са от самсунга... а и много лесно се чупят.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Yaiza Виж мнението
    Ами на мен ми трябва за работа и като поразпитах ми казаха, че тези двата са доста добри като цяло и имат доста функции, които използвам. Така че не ме вълнува колко е голям или колко тежи, за мен е важно да ми върши работа. А попринцип по параметри HTC го дават да е по-голям....Виждам, че всеки си посочва някакъв модел, но ако може да ми кажете защо, ще съм много благодарна. Смисъл търся мнение от някой, който ползва един от телефоните и да ми каже плюсовете и минусите, за да мога да се ориентирам горе/долу.
    Кажи ми горе-долу какво ще използваш като функции, за да ти препоръчам оптимален вариант.Като големина и екран според мен 5 инча ще ти е перфектно.

Видях, че в темичката имаше някой с Note 3, пък може и останалите да знаят... Чела съм, че вече новите телефони не е нужно да ги зареждаш цяла нощ или нещо от сорта по простата причина, че като стигнат 100% спират да се зареждат, та въпроса ми е вярно ли е това или да си го държа на зарядното има няма 12 часа ???

Мега фен Аватара на ameli
    Моята старата бракма дето е от 5 години като седи 2 часа да се зарежда и после пише 'извадете от контакта за пестене на енергия'.. Не знам кой луд си държи телефона по 12 часа о.О

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Вярно е за всички нови литиеви батерии. Зареждаш докато изпише, че е готово. Електрониката се грижи за времето на зареждане.
    Последно редактирано от dimitar_ak : 12-08-2013 на 15:40

Оо, мерси мерси за потвърждението! Вчера като споделих на едни познати, така се шокираха и ми казаха, че съм го прецакала вече за няма и 12-те часа, от които го имам .... о.О

имам въпрос ;д нямаше смисъл да правя нова тема, искам да попитам да не съм си развалила нещо батерията със samsung galaxy s3 съм.Първоначално като го включа в зарядното там да се зарежда се зареждаше за 2 часа някъде, а сега много бавно някъде към 5/6... това някакъв проблем ли е или е нормално ?

не е нормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си