- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- БАТАЛФИЛД 3 И 4 ОНЛАИН
яж кучи черва селяк тъп инфантил![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
нека всички ся да скиват къв си насран клоун без грам достоинство , да почнеш да използваш начина на писане и иконките на врага си тряя си мнооо заспала гана![]()
само да та светна понеже си същия докер като баща ти , които между другото дочух че са казвал ИБРЯМ , демек избрямали са го в дупарата , и си от турско потекло , пумакколкото и иконки да сложиш никога няма да можеш да ме имитираш , по простата причина че нямаш мозъчния ми капацитет , дори един процент от клетките ти не съвпадат с моите
нямаш потенциал да ма уплашиш , набиеш , изгониш , засрамиш , единствено може да ме удовлетвориш
след като ме свържеш с маика ти и падна върху нея
обещавам преди да падна ще я подготвя
![]()
Защото получавам анален дискомфорт като ти видя писането, айде у лево педерме скапано отдавна свърших с теб просто си правя гаргарано ти няма как да го осъзнаеш понеже няма наличие на мозъчна дейност в кухата ти глава. Ако мозъка ти беше поничка твоя щеше да е само средата
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
туи ли ти е наи добрия начин да се измъкнеш ве джезаджияеии мноо си исухлен обаче
глеи ся ИГУМЕН ПЕРВЕРЗНИК , тва ако е анален дискомфорт , тогава кво ли е деиствието което описва дядо ти върху ануса ти с неговия бастун от 75-та , изцапан каикчия![]()