.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

На кръстопът

Здравейте!

От около 2 месеца излизам с едно момиче, отначало всичко беше ОК, поне, съдейки по нейните реакции спрямо мен. Преди 2 седмици обаче тя коренно се промени. Започна да не ми вдига телефона (никога не сме се чували по телефона повече от веднъж на ден, за да не я притискам). Веднъж няколко пъти звънях, тя не вдигаше, след това звъннах от чужд телефон и веднага вдигна, след което така и не ми обясни защо го прави. Скарахме се и 10 дни не съм я търсил, нито тя мен. После почнахме да си пишем смс-и, но тя се държеше доста студено, да не кажа агресивно, ядосах се и много и се скарах за това. След това се промени и почна отново да се държи нормално. Но наскоро на няколко пъти я хванах да ме лъже. Вчера й се обадих да се видим за днес, а тя ми заяви, че си е заминала за града, откъдето са родителите й, и няма да може. Аз се усъмних, че ме лъже, тъй като разстоянието до там е такова, че няма как да е стигнала за времето, за което ми обясняваше, че е пътувала. Днес директно отидох в квартирата й и я заварих там. Тя, естествено, се притесни и започна да ми обяснява, че се е върнала тази сутрин, защото имала работа (което беше пълна глупост), а се беше приготвила да тръгва на кафе с приятелка в центъра на града.
    Не мога да си обясня защо тя така се промени спрямо мен и буквално ме отбягва.
    Последно редактирано от ikon : 11-16-2013 на 18:02

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Щом си стигнал да правиш путьовщини от сорта: "звънях от чужд телефон", значи положението е много зле.
    Явно мацката не ти се кефи вече, ама и не иска да ти го каже.

Мега фен Аватара на 102
    Май не си я чукал...?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Щом си стигнал да правиш путьовщини от сорта: "звънях от чужд телефон", значи положението е много зле.
    Не бих стигнал да правя п..., както казваш, ако тя самата не почна да ги прави без причина. Да усещаш, че ти се въртят номера и да седиш и да се правиш на балък, че не забеляваш, май не е решение и е много по-голяма ...
    А е редно, като не познаваш хората, да не правиш такива изводи.
    Последно редактирано от ikon : 11-16-2013 на 17:57

Голям фен Аватара на Starless
    Може би е време да прекратиш тази "връзка"...

И аз това си мисля, явно се оказа много по-различна от това, на което се правеше.

Голям фен Аватара на Starless
    Спри да се навираш някъде, където изглежда не си желан и да се излагаш по този начин.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Темата може да се закрива, изхода от проблема е само един и го казаха вече
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Путьовщина? Голямо определение.Ако не ми вдига и аз бих звъннал от друг телефон от чисто любопитство , за да разбера дали ще ми вдигне. И ако ми вдигне затварям телефона и на другия ден и бия шута.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто не те харесва вече

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си