.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

ами като се изрусят космите растат по-бързо и стават по-твърди :д но само за тези около лактите е идейно

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от GottaDoit Виж мнението
    ами като се изрусят космите растат по-бързо и стават по-твърди
    Офф, да, точно така става. Кой ти я каза тая глупост?

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Офф, да, точно така става. Кой ти я каза тая глупост?
    Наистина, когато се преманат може да станат по-твърди и тъмни. От изрусяване не може да стане, защото то действа само на космите на повърхността. Гледам, че темата е от 2013, какво направи?

Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Наистина, когато се преманат може да станат по-твърди и тъмни. От изрусяване не може да стане, защото то действа само на космите на повърхността. Гледам, че темата е от 2013, какво направи?
    Ами тъй като я пуснах в началото на зимата не съм предприемал никакви мерки...Но вече времето става топло,а аз все още не обличам тениска,защото ме е срам заради космите.От начало ме беше срам от космите ми на рамената,защото не съм виждал момче с черни косми на рамената,а сега вече се притеснявам и за космите ми над лактите.От една страна искам да ми останат космите на ръцете (от лактите до дланите),но от друга не искам да ги има над лактите...Затова ми е трудно и трябва да предприема нещо,защото до 1-2 седмици ще отида на козметик ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си