- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тотално ли съм извън играта?
Здравейте,
значи преди 10 дни си пишех с едно момиче, с доста мъки намерих телефона и и звъня, дигна не може да говори .. после смс от къде ми взе номера, викам няма да ти кажа, ама видя ли колко съм упорит а-ъ не се отказвам.. и тя от кой ми взе номера.. и аз пак не.. и тогава тя ми вика и да си упорит няма файда ? да разбирам ли че съм АУТ. пс. ще изчакам няколко дена преди да и се обадя повторно и ако ми каже нещо подобно просто повече няма да я търся.
само аз ли бих се стреснала малко ако някакъв, с който си пишем от десетина дни, ей така ми звънне и то без да имам идея как ми е взел номера?![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Добре, аз по принцип не се правя на интересна и надута, дори когато някой просто не ми харесва по този начин. Но и аз бих се притеснила ако някой, който не ме познава от някъде ми намери номера и ми се обади... Особено ако се познаваме от много малко време. Ако толкова ми искат номера, да питат мен, пък аз ще си преценя дали да го дам...
Относно това, не мисля, че ще се зарадва много ако и се обадиш пак...
Я се замисли, някакъв напълно непознат и има номера, звъни и и се прави на интересен, как очакваш да реагира? А и ако наистина не те харесва, какъв е смисълът да ти дава напразни надежди, била е искрена с теб, просто я остави.
Да разкажа останалата част , значи в началото докато си пишехме аз си поисках номера и, тя ми каза че не може да ми го даде щото това е лично. После обаче ми вика , който търси намира, и ми вика обаче няма как да го намериш щото никой го няма. Аз казах че ще го намеря и го намерих..
Добре, може аз да не съм в час, но си мисля, че ако едно момиче отказва да си даде номера под предтекст, че е твърде лично, то тя просто не иска да задълбочава нещата с теб. Ако наистина има нещо към теб, би ти го дала веднага щом попиташ.
Понякога не просто значи "не", а не "накарай ме" или "пробвай се"
Към всички, които писаха неща от сорта на "Прави ти се на интересна", вие сериозно ли? Как бихте реагирали, ако някакъв си там, към който нямате симпатии, започне да ви звъни и той да ви се прави на интересен?
Съгласна съм HollyGolightly. Най-добре престани да занимаваш момичето, явно, че няма интерес.
И да не си тотално аут, ако продължаваш в същия дух, скоро ще си. Никой не обича натрапници и натегачи.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
голям скандал ще си вдигаме, ако не ме попитат преди да ми дадат номера.
Пиши й смс и се извини. Не й лягай в краката, не й пиши "извинявай" с десет удивителни, а просто едно "Извинявай, не беше уместно." или нещо такова. Пишете си пак и я избъзикай дали пак няма да ти вдигне. И стига се прави на интересен, а кажи от кого й имаш номера.
не мога да кажа от кой съм взел номера, понеже е близък човек до нея и съм обещал , за да не се скарат..
Извинението дали ще промени нещо? Ще си заслужава ли ? Ккакво да кажа не беше уместно че ти взех номера без твое желание ли?
Малко е кофти така, в духа на Американаската агенция за сигурност, да се сдобиеш с нечии номер без тяхно желание, независимо от пола. Драсни един смс да се извиниш, както някой вече каза по-горе, без да ѝ лягаш в краката и така. Отговорът ѝ ще покаже дали е свястно момиче или някоя прекалено отворена лигла.
Ми аут си според мене и верно й се извини.
И аз бих реагирала дръпнато, ако някой, на който изрично съм казала, че няма да си да м номера, започне да ми звъни, че и да ми се прави на интересен. Извини и се, както казаха по-горе.
Ако бях на нейно мясно щях да ти тегля едно и набързо да те блокирам навсякъде. Не се ли усещате от време на време, че да преследваш някого не е приятно и още с първата подобна постъпка сте тотално отписани.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Е извиних и са с смс и очаквах да не ми пише.. А тя ми писа - не е уместно и в 1:20 да ми пишеш... май малко късно съм и писал.. :Д и сега да я оставя , да и пиша? без да звъня без смс?