.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Една приятелка си беше правила временна на морето и каза,че пича и обяснил,че се прави с кана и след известно време просто изчезва .. Не повече от месец е седяла нейната и е безболезнено,а за студио виж в интернет

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от ninesLeepy Виж мнението
    Една приятелка си беше правила временна на морето и каза,че пича и обяснил,че се прави с кана и след известно време просто изчезва .. Не повече от месец е седяла нейната и е безболезнено,а за студио виж в интернет
    Не говорих за тези с къна , четох за някакви които издържат около година. Ако някои се интересува в тук пише малко по-подробно - http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D...%BA%D0%B0.html

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от ninesLeepy Виж мнението
    даже някой държат и по 10 дни аз веднъж на морето си бях правила и ми издържа точно 10 дена и се махна

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    даже някой държат и по 10 дни аз веднъж на морето си бях правила и ми издържа точно 10 дена и се махна
    Да разбирам , но идеята с която искам , такава временна татуировка е да имам времето да преценя дали я искам за постоянно. И няма начин да реша това за 10 дни или месец , ако си направя една от тези с къна за които говорите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си