- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момиче, което си има приятел
Ами точно сега е най-подходящия момент да я имаш.Да й докажеш,че си по-добър от него,каквото и да е станало по някакъв начин на нея й липсва нещо в отношенията с приятеля й ,а няма по-лесен начин да получиш момиче ,от това тя да е наранена или объркана от връзката си,тогава си ТИ на ход. Има една фраза "Не позволявай на друг да усмихне момичето ти",той е позволил ти да я усмихваш ,така че имаш много големи шансове да я получиш,само подходи правилно,слушай й драмите с приятеля ,прави се на заинтересован ,така тя ще види че си по-добър от него и бум твоя е.
Точно не говорим за това,че той ще я изчука и това е.
Адаш кажи й ,че искаш да поговорите,че искаш да й бъдеш приятел,няма значение случилото се между вас ,съгласен си да й бъдеш приятел и искаш да си до нея ,когато има нужда ,кажи й че може да ти има доверие и й го докажи.Дори да не искаш да сте приятели отначало й бъди приятел,щом веднъж сте излизали преди и т.н ,много по-лесно ще я получиш ,ако й бъдеш приятел.Излезте бъди добро момче ,питай я как е ,как са нещата с приятеля й давай й съвети ,подкрепяй я ,даже донякъде бъди и повече съгласен с приятеля й ,така ще види ,че не я искаш за себе си ,а че искаш тя да е добре.Просто играй малко повече и ще получиш това което искаш !
Интересно мнение,аз вообще не се виждам с нея,никога не сам я разпитвал за приятеля и,и тя никога не ми говорила за него,сега не се виждаме тя не ме търси,и аз изкам да подхода правилно аз я тарсех и предлагах да се видиме тя отлага.Но това че е наранена и объркана не ми помага, иначе и аз мисля като теб