.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Ами точно сега е най-подходящия момент да я имаш.Да й докажеш,че си по-добър от него,каквото и да е станало по някакъв начин на нея й липсва нещо в отношенията с приятеля й ,а няма по-лесен начин да получиш момиче ,от това тя да е наранена или объркана от връзката си,тогава си ТИ на ход. Има една фраза "Не позволявай на друг да усмихне момичето ти",той е позволил ти да я усмихваш ,така че имаш много големи шансове да я получиш,само подходи правилно,слушай й драмите с приятеля ,прави се на заинтересован ,така тя ще види че си по-добър от него и бум твоя е.

Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Ами точно сега е най-подходящия момент да я имаш.Да й докажеш,че си по-добър от него,каквото и да е станало по някакъв начин на нея й липсва нещо в отношенията с приятеля й ,а няма по-лесен начин да получиш момиче ,от това тя да е наранена или объркана от връзката си,тогава си ТИ на ход. Има една фраза "Не позволявай на друг да усмихне момичето ти",той е позволил ти да я усмихваш ,така че имаш много големи шансове да я получиш,само подходи правилно,слушай й драмите с приятеля ,прави се на заинтересован ,така тя ще види че си по-добър от него и бум твоя е.
    И аз съм съгласен,няма по-лесна жена от уязвимата!

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    И аз съм съгласен,няма по-лесна жена от уязвимата!
    Както и по-голяма пу**а от мъжа, който използва това като възможност да се навре между краката ѝ.

Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov Виж мнението
    Както и по-голяма пу**а от мъжа, който използва това като възможност да се навре между краката ѝ.
    Не става въпрос за секса,това е най-лесното ,което можеш да получиш от една жена!! Въпроса е в това,че тя е уязвима и иска внимание ,той ще й го даде и така тя ще види,че той е загрижен за нея ,не иска секс и т.н

Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    Не става въпрос за секса,това е най-лесното ,което можеш да получиш от една жена!! Въпроса е в това,че тя е уязвима и иска внимание ,той ще й го даде и така тя ще види,че той е загрижен за нея ,не иска секс и т.н
    Точно не говорим за това,че той ще я изчука и това е.
    Адаш кажи й ,че искаш да поговорите,че искаш да й бъдеш приятел,няма значение случилото се между вас ,съгласен си да й бъдеш приятел и искаш да си до нея ,когато има нужда ,кажи й че може да ти има доверие и й го докажи.Дори да не искаш да сте приятели отначало й бъди приятел,щом веднъж сте излизали преди и т.н ,много по-лесно ще я получиш ,ако й бъдеш приятел.Излезте бъди добро момче ,питай я как е ,как са нещата с приятеля й давай й съвети ,подкрепяй я ,даже донякъде бъди и повече съгласен с приятеля й ,така ще види ,че не я искаш за себе си ,а че искаш тя да е добре.Просто играй малко повече и ще получиш това което искаш !

Точно не говорим за това,че той ще я изчука и това е.
    Адаш кажи й ,че искаш да поговорите,че искаш да й бъдеш приятел,няма значение случилото се между вас ,съгласен си да й бъдеш приятел и искаш да си до нея ,когато има нужда ,кажи й че може да ти има доверие и й го докажи.Дори да не искаш да сте приятели отначало й бъди приятел,щом веднъж сте излизали преди и т.н ,много по-лесно ще я получиш ,ако й бъдеш приятел.Излезте бъди добро момче ,питай я как е ,как са нещата с приятеля й давай й съвети ,подкрепяй я ,даже донякъде бъди и повече съгласен с приятеля й ,така ще види ,че не я искаш за себе си ,а че искаш тя да е добре.Просто играй малко повече и ще получиш това което искаш !
    Добра идея

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov Виж мнението
    Подкрепям.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ама защо говорите за изневяра, не за това става дума. Става дума за прекратяване на връзката, без да се стига до изневяра. Обясних по-горе.
    Да, съгласна съм. Според мен обаче така както е тръгнало обаче рано или късно ще се стигне до изневяра, ако не прекрати връзката си.

Интересно мнение,аз вообще не се виждам с нея,никога не сам я разпитвал за приятеля и,и тя никога не ми говорила за него,сега не се виждаме тя не ме търси,и аз изкам да подхода правилно аз я тарсех и предлагах да се видиме тя отлага.Но това че е наранена и объркана не ми помага, иначе и аз мисля като теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си